B baranfwevwe Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Merhaba, msfvenom ile bir program oluşturmaya çalışıyorum ve bu hatayı aldım. Anladığıma göre dosya erişim izni yok gibi bir şeymiş. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Merhaba, msfvenom ile bir program oluşturmaya çalışıyorum ve bu hatayı aldım. Anladığıma göre dosya erişim izni yok gibi bir şeymiş. Nasıl çözebilirim?
Çözüm 779221 2 Ocak 2025 Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin.
Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin.
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 4 Çözümler 40 2 Ocak 2025 #2 Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin.
KS KS B baranfwevwe Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 779221 dedi: Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
779221 dedi: Komut başına sudo ekleyebilirsin. Ya da her seferidne sudo yazmamak için sudo su ya da sudo -i ile root kullanıcısna geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim