AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 VirtualBox'da Kali (GNOME) indirdim. Giriş yapmaya çalıştığımda şifrenin yanlış olduğunu söylüyor. Şifreyi değiştirdim ancak yine olmadı ayrıca şifrede Türkçe karakter yok. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
VirtualBox'da Kali (GNOME) indirdim. Giriş yapmaya çalıştığımda şifrenin yanlış olduğunu söylüyor. Şifreyi değiştirdim ancak yine olmadı ayrıca şifrede Türkçe karakter yok.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 "toor" deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 Atakan K dedi: "Toor" deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim ancak olmadı. Artı 0 Eksi
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 Hocam size birazdan atacağım görseldeki tuş takımına göre yazın. Bu görsel hocam. Dosya Ekleri download.png 6,8 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
KS KS AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #5 Atakan K dedi: Hocam size birazdan atacağım görseldeki tuş takımına göre yazın. Bu görsel hocam. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor. Denemek için şifreyi qwe yaptim ama yinede olmuyor. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Hocam size birazdan atacağım görseldeki tuş takımına göre yazın. Bu görsel hocam. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor. Denemek için şifreyi qwe yaptim ama yinede olmuyor.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 Hocam başka bir program indirdiniz mi Kali'nin içine? İndirmemiş iseniz yeniden kurulum yapın. Artı 0 Eksi
KS KS AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #7 Atakan K dedi: Hocam başka bir program indirdiniz mi Kali'nin içine? İndirmemiş iseniz yeniden kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç açamadım indirdiğimden beri bu şekilde bugün indirmiştim. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Hocam başka bir program indirdiniz mi Kali'nin içine? İndirmemiş iseniz yeniden kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç açamadım indirdiğimden beri bu şekilde bugün indirmiştim.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri yapın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri yapın.
KS KS AjanP Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 136 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 Atakan K dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu da işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu da işe yaramadı.