K Kağan271821 Femtopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum.
Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum.
Çözüm 2 2 222744 21 Aralık 2023 Kağan271821 dedi: Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME ayarlarında vardı o ya da Gnome-Tweaks içinde. isterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz
Kağan271821 dedi: Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME ayarlarında vardı o ya da Gnome-Tweaks içinde. isterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 21 Aralık 2023 #2 Kağan271821 dedi: Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME ayarlarında vardı o ya da Gnome-Tweaks içinde. isterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz Artı 0 Eksi Çözüm
Kağan271821 dedi: Kali Linux'a GNOME yükledim daha güzel gözüksün diye. Normalde otomatik uygulama başlatma vardı GNOME arayüzde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME ayarlarında vardı o ya da Gnome-Tweaks içinde. isterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz
Severus77 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #3 Tweaks içerisinde, startup applications > orada bulabilir veya ekleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS K Kağan271821 Femtopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #4 222744 dedi: GNOME ayarlarında vardı o ya da GNOME-tweaks içinde. İsterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Severus77 dedi: Tweaks içerisinde, startup applications > orada bulabilir veya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. 222744 dedi: GNOME ayarlarında vardı o ya da GNOME-tweaks içinde. İsterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Severus77 dedi: Tweaks içerisinde, startup applications > orada bulabilir veya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum çok sağ olun. Türkçe klavye için her giriş yaptığımda kod yazmama gerek kalmadı. Artı 0 Eksi
222744 dedi: GNOME ayarlarında vardı o ya da GNOME-tweaks içinde. İsterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Severus77 dedi: Tweaks içerisinde, startup applications > orada bulabilir veya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. 222744 dedi: GNOME ayarlarında vardı o ya da GNOME-tweaks içinde. İsterseniz elle systemd servisi de oluşturabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Severus77 dedi: Tweaks içerisinde, startup applications > orada bulabilir veya ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buldum çok sağ olun. Türkçe klavye için her giriş yaptığımda kod yazmama gerek kalmadı.