Daha fazla
Rufus ile.
Hocam rufus ile yazınca 32 GB'lik Flash bellek 144 KB'ye düşüyor ve geri düzeltebilmem için cmd'ye bir kaç satır komut yazmak zorunda kalıyorum.Rufus ile.
Yani başka bir program önerisi istemek zorundayım.Hocam rufus ile yazınca 32 GB'lik Flash bellek 144 KB'ye düşüyor ve geri düzeltebilmem için cmd'ye bir kaç satır komut yazmak zorunda kalıyorum.
Hocam yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım. Toplam alan 483 KB olarak gözüküyor ve sanırım hatırladığım kadarıyla boot menüsünde problem meydana geliyordu.@RealistS hocam gerek yok. 144 KB kalmasının bir sakıncası var mı? Kurulumdan sonra flaşı formatlayabilirsiniz.
Kali uyumludur fakat günlük kullanıcı için gereksiz tonla araç içerir tavsiyem Manjaro XFCE kurun.Bu arada bir soru daha soracağım. Kali Linux günlük işler için ideal mi? Video izleme, sosyal de dolaşma gibi işler için uygun mudur?
@RealistS hayır, boot menüsünde problem meydana gelmemesi gerekiyor. Şu videodaki gibi yazdıysanız, kurabilirsiniz;
@RealistS hayır, boot menüsünde problem meydana gelmemesi gerekiyor. Şu videodaki gibi yazdıysanız, kurabilirsiniz;
Github'a yönlendiriyorTamam tekrar deneyeceğim. Moderatörlerden ricam konuyu kapatmamaları
Hocam rufusun resmi sitesinden indirmeye çalıştığımda kaspersky engelliyor URD'den dolayı birde aklıma geldi de ben kaspersky aktif değilken rufusu o URL'den indirmiştim ve tarama sonucunda 15 trojan bulmuştu bir bağlantısı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.