iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #11 Kryptonian dedi: Cıddı mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Tecrübeyle sabit.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #12 Anti virüs yoksa Firewall önere bilir misiniz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Haziran 2020 #13 iksbaks dedi: Hocam iyi misiniz? Kali Linux'ta AV kullanırsanız içindeki toolları virüs olarak görecektir. Genişletmek için tıkla... Kimsenin bunu fark etmemesi komik. Kali içinde bulunan zararlı yazılım üretme araçları üretecekleri zararlı yazılımın bir örneğini içinde bulundurur. Bulundurmasa bile oluşturduğunuz zararlıyı siler anti-virüs.
iksbaks dedi: Hocam iyi misiniz? Kali Linux'ta AV kullanırsanız içindeki toolları virüs olarak görecektir. Genişletmek için tıkla... Kimsenin bunu fark etmemesi komik. Kali içinde bulunan zararlı yazılım üretme araçları üretecekleri zararlı yazılımın bir örneğini içinde bulundurur. Bulundurmasa bile oluşturduğunuz zararlıyı siler anti-virüs.
Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 22 Haziran 2020 #14 Penetrasyon testi yaparken sorun çıkabilir.
Ümit Şahin87 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 701 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 22 Haziran 2020 #15 Linux için virüs var mı yahu...
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #16 Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan.
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #17 Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladığım kadarıyla 'lamer'siniz.
Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladığım kadarıyla 'lamer'siniz.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 22 Haziran 2020 #18 Ümit Şahin87 dedi: Linux için virüs var mı yahu... Genişletmek için tıkla... Her sistem için var. Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Dark web de fazla gezinmeyin problem olmaz. Ana sistem olarak Kali önerilmiyor. iksbaks dedi: Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladım kadarıyla 'lamer'siniz. Genişletmek için tıkla... Lamer olmak zorunda hiç kimse anasının karnında öğrenmez. Sizin de hacker olduğunuzu sanmıyorum.
Ümit Şahin87 dedi: Linux için virüs var mı yahu... Genişletmek için tıkla... Her sistem için var. Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Dark web de fazla gezinmeyin problem olmaz. Ana sistem olarak Kali önerilmiyor. iksbaks dedi: Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladım kadarıyla 'lamer'siniz. Genişletmek için tıkla... Lamer olmak zorunda hiç kimse anasının karnında öğrenmez. Sizin de hacker olduğunuzu sanmıyorum.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #19 iksbaks dedi: Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladım kadarıyla 'lamer'siniz. Genişletmek için tıkla... Değilim. Kendimi hacker sanmiyorum.
iksbaks dedi: Siz birine saldırmadığınız sürece sorun çıkmaz. Anladım kadarıyla 'lamer'siniz. Genişletmek için tıkla... Değilim. Kendimi hacker sanmiyorum.
Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 22 Haziran 2020 #20 Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak kullanıyorsanız bir sorunda silip baştan yükleyebilirsiniz.
Kryptonian dedi: Firewall gerekli mi peki saldırı olursa felan. Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak kullanıyorsanız bir sorunda silip baştan yükleyebilirsiniz.