Kali Linux için antivirüs önerisi

Her sistem için var.

Dark web de fazla gezinmeyin problem olmaz. Ana sistem olarak Kali önerilmiyor.

Lamer olmak zorunda hiç kimse anasının karnında öğrenmez. Sizin de hacker olduğunuzu sanmıyorum.
Hacker olduğumu savunmadım. Boşu boşuna 'kanser' yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca Lamer'i kötü manada kullanmadım.

Firewall gerekli mi peki saldırı olursa falan.
Bak biz bunu anlattık. Kali Linux günlük kullanılan bir dağıtım olarak kullanılamaz. Bunun usülü iz bırakmamak için "Live" modunda kullanmaktır. Onun dışında Kali içindeki harhangi bir güvenlik yazılımı içindeki araçların çalışmasını olumsuz etkileyecektir.

Kali dağıtımında henüz yeniyseniz ve önceki deneyimlerinize göre birtakım şeylere ihtiyaç duyuyorsanız (anti-virüs gibi) başka bir Linux dağıtımını kullanmanızı öneririm. En azından Linux üzerindeki deneyimlerinize göre isteğinizi ileride kullanacağınız dağıtımlara göre şekillendirebilirsiniz.​
Linux için virüs var mı yahu...
Genel kanı bu düşüncenin üzerinedir ve fakat Linux dağıtımlarının da maruz kaldığı virüsler/kötü amaçlı yazılımlar bulunabiliyor. Genel bir bilgi edinebilmeniz için İngilizce Vikipedi makalesini okumanız için paylaşıyorum: Linux malware.​

İlla Siber Güvenlik alanına saracağım diyorsanız herhangi bir Linux dağıtımında da Kali'deki her şeyi yapabilirsiniz. Kali sadece size zaman kazandırır. Ayrıca dostum Lamer'i kötü manada kullanmadım sakın üstüne alınma.

Hepinize teşekkürler.
İlla Siber Güvenlik alanına saracağım diyorsanız herhangi bir Linux dağıtımında da Kali'deki her şeyi yapabilirsiniz. Kali sadece size zaman kazandırır. Ayrıca dostum Lamer'i kötü manada kullanmadım sakın üstüne alınma.
Tamam dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı