R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #11 YusufBera dedi: Hangi chipsetler uyumlu biliyorum fakat düzgün ve güvenilir bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... En iyileri pahalı maalesef hocam. Ben github sayfasından baktım airgeddon aracının kendi resmi sitesindeki github sayfasından yani.
YusufBera dedi: Hangi chipsetler uyumlu biliyorum fakat düzgün ve güvenilir bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... En iyileri pahalı maalesef hocam. Ben github sayfasından baktım airgeddon aracının kendi resmi sitesindeki github sayfasından yani.
A Arşil KAŞ Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 4 12 Nisan 2024 #12 YusufBera dedi: Hangi chipsetler uyumlu biliyorum fakat düzgün ve güvenilir bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum fakat uygun fiyatlı bir adaptör bulamadım
YusufBera dedi: Hangi chipsetler uyumlu biliyorum fakat düzgün ve güvenilir bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum fakat uygun fiyatlı bir adaptör bulamadım
YusufBera Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #13 Arşil KAŞ dedi: Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum fakat uygun fiyatlı bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... Almadım hocam.
Arşil KAŞ dedi: Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum fakat uygun fiyatlı bir adaptör bulamadım. Genişletmek için tıkla... Almadım hocam.