Kali Linux için Wi-Fi adaptör önerisi

Hocam böyle bir model var. Linux olarak böyle bir desteği var.

Screenshot_20200811-164022.png

Bulabileceğinizi sanmıyorum ama Biodata BT-WI100 modelinde istediğiniz özellik vardı. airmon-ng ile falan çok iyi çalışıyordu. Şu an Wi-Fi kullanmadığım için yeni modeller için bir şey diyemiyorum. Elimde yeni bir Wi-Fi adaptörü var ama denemeye fırsatım olursa sonucu bildiririm.

802.11n olması açısından iyi. 5 GHz frekansında bir Wi-Fi ağına bağlanacaksanız 802.11a gerekli olduğunu hatırlatayım. Normal 2.4 GHz frekanslı Wi-Fi ağları için g/n yeterli.
GNU/Linux uyumluluğu konusunda çok büyük ihtimalle uyumludur diyebilirim çünkü şimdiye kadar hangi dağıtımda hangi adaptörü denediysem bir sorun yaşamadım.

Back Track desteği yazmışlar, eğer BackTrack işletim sistemini kastediyorsa o işletim sistemi de şu an varlığını Kali Linux olarak sürdürüyor zaten. Yani kullanım amacınıza uyumlu olabilir.

802.11n olması açısından iyi. 5 GHz frekansında bir Wi-Fi ağına bağlanacaksanız 802.11a gerekli olduğunu hatırlatayım. Normal 2.4 GHz frekanslı Wi-Fi ağları için g/n yeterli.
GNU/Linux uyumluluğu konusunda çok büyük ihtimalle uyumludur diyebilirim çünkü şimdiye kadar hangi dağıtımda hangi adaptörü denediysem bir sorun yaşamadım.

Back Track desteği yazmışlar, eğer BackTrack işletim sistemini kastediyorsa o işletim sistemi de şu an varlığını Kali Linux olarak sürdürüyor zaten. Yani kullanım amacınıza uyumlu olabilir.
bunu aldım inş olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı