Çözüldü Kali Linux kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gülhane Gazozu

Hectopat
Dostlar uzun zamandır Mint kullanıyordum ve bu biraz sıktı Kali'ye geçmek istedim ama Kali alışılmadık bir şekilde kasıyor yardımcı olabilir misiniz?
(Ekran kartı driver'ını tool ile kurdum o yüzden olabilir mi?)
Sistemim; Şuanda ekran kartım GT1030,işlemcim; R5 3600,16 GB RAM,700W PSU

Eger Mint'ten sıkıldim diyorsan Fedora var, Arch var, OpenSUSE var. Neden Kali geçersin ki?
Hayır dostum daha önce Kali'de kullandım sadece toolarını denemek için geçtim.
Ayrıca saydıklarınızın hepsini kullandım onda bir problem yok ben sadece sorunuma çözüm aramak istiyorum,teşekkürler.
(Toolarını indirebilirdim evet ama bunu direk kali linux içinden,üzerinden yapmak istedim bir tık keyfi,ayrıca sorunum benim neden kali geçmem değil kasma sebebinin ne olabilmesi lütfen konuyu değiştirmeyin.)

Kali Linux günlük kullanım için yapılmadı. Bu yüzden normal kullanımda iyi olan bir distro seçmeniz gerekiyor. Benim önerim Arch, Pop!_OS, Fedora. Parrot OS'nin de Home versiyonunu kullanabilirsiniz.

Kali Linux günlük kullanım için yapılmadı. Bu yüzden normal kullanımda iyi olan bir distro seçmeniz gerekiyor. Benim önerim Arch, Pop!_OS, Fedora. Parrot OS'nin de Home versiyonunu kullanabilirsiniz.
Zaten günlük kullanım için geçmedim. 😐
Eskiden bu şekilde bir yavaşlık yoktu şuanda animasyonlar,site açılışları vs. bile yavaş açılıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı