BilgisiSayar
Femtopat
Evet doğru anladınız. Bu tarz temalar performansı düşürür. Vanilla hâliyle Linux Mint iyi zaten.Yani hocam yapılabiliyor aynı şekilde fakat performans yani yükmü artar doğru mu anladim?
Evet doğru anladınız. Bu tarz temalar performansı düşürür. Vanilla hâliyle Linux Mint iyi zaten.Yani hocam yapılabiliyor aynı şekilde fakat performans yani yükmü artar doğru mu anladim?
Hayır.Hocam peki exploit geliştirme, reverse engineering, Web App hacking konularında
Önemli olan mimari, sistem ve programlama bilgisimi
Hani OS burada belirleyici bir faktör değil mi?
Distro fark etmiyor ama masaüstü ortamı (DE yani Desktop Environment) fark ediyor. Cinnamon temasını KDE Plasma'ya kuramazsın ama Debian'daki Cinnamon temasını Arch Linux'taki Cinnamon'a kurabilirsin.
Mesela surdaki gibi themalar tüm Linux distrolarina yüklenebiliyor mu yani bu sekilde özelleştirme distro fark etmeksizin
Animasyon, bulanıklık, bilgi kutucukları gibi özellikler yükü artırır ama sadece renk değişimi sağlayan temalar yük oluşturmaz.Yani hocam yapılabiliyor aynı şekilde fakat performans yani yükmü artar doğru mu anladim?
https://cdn.hackernoon.com/images/ckz-17-f-7-di-002-p-0-cs-65-ro-34-ap-5.jpg
Mesela şurdaki gibi temalar tüm Linux distrolarına yüklenebiliyor mu, yani bu sekilde özelleştirme distro fark etmeksizin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.