Kali Linux kurulum ağ hatası

bigpoppa

Hectopat
Merhaba, bu işlere yeni başladım Udemy'de atıl samancıoğlu hocanın bir kursunu satın aldım. 7.derste sanal makine üzerine Kali Linux kurulumunda bir ağ hatası aldım. Bu nedir, neden kaynaklanıyor olabilir? Oradaki işlemleri yapıyorum fakat tamama basamıyorum. Wi-Fi adaptörü gibi bir şey varmış, onu almadım acaba onunla mı yapılıyor bu işlem?
Not: Eğer oraları karalamamam gerekiyorsa karalanmamış halini atarım.
Not2: Orada bir uyarı veriyor onu atamıyorum, Mouse'yi çekince gidiyor.

Yardım eden yok galiba

Son düzenleme:
Ne hata mesaji atmissin, ne image yuklemissin. Biz nereden bilelim 7. dersi ?
Programlama bolumune atmissin, Kali Linux kurulum hatasindan bahsetmissin; ikisinin alakasi yok.
Soru belli degil, konu yanlis yerde, ayirt edici bilgi yok.
Bir de yardim eden yok diye gider yapmissin, bir bak bakalim yazdigindan bir sey anlasiliyor mu?

Programlama bolumune atmissin, Kali Linux kurulum hatasindan bahsetmissin; ikisinin alakasi yok.
Bir de yardim eden yok diye gider yapmissin, bir bak bakalim yazdigindan bir sey anlasiliyor mu?
Herşey vardı resimler falan kimse bişey yazmayınca kaldırdım, kusura bakma.
Şuan laptoptayım eğer müsait olursan yarın pc'den fotoğrafını atsam yardımıcı olur musun.

Herşey vardı resimler falan kimse bişey yazmayınca kaldırdım, kusura bakma.

Şuan laptoptayım eğer müsait olursan yarın pc'den fotoğrafını atsam yardımıcı olur musun.
Olmaya calisirim tabi. Sen silme attigin seyleri, baskalari da yardimci olabilir. Konuyu Linux kategorisine acarsan daha yuksek ihtimalle cevap bulursun, konunun uzmani arkadas cok. Burasi programlama.

Olmaya calisirim tabi. Sen silme attigin seyleri, baskalari da yardimci olabilir. Konuyu Linux kategorisine acarsan daha yuksek ihtimalle cevap bulursun, konunun uzmani arkadas cok. Burasi programlama.
Tamamdır bilmiyordum burası gibi geldi önerin için teşekkürler :)
*Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtığım İçin Özür Dilerim.*

Yazılım ile uğraşmaya yeni başladım ve udemy üzerinden bu kursu satın aldım. Etik Hacker Olma Kursu burada 7.Derste VirtualBox'a Linuxu kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum.

not: Burada galiba TP-Link TL-WN722N, 150Mbps Wi-Fi Lite-N Usb Adaptör: Amazon.com.tr bunun gibi bir ürün almak gerekiyor ama ben almadım hata ondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Ekran Alıntısı asd.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı