Toprak Demir Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 İnternetten siber güvenlik derslerine başladım ve Kali Linux kurulumu gerekli ama başlıkta bahsettiğim gibi ağ ayarları sekmesi yok; Sorunun sebebinin ethernet ile bağlanmamam olduğunu düşünüyorum ama emin değilim . Sebebini ve çözümünü anlatmanızı bekliyorum.
İnternetten siber güvenlik derslerine başladım ve Kali Linux kurulumu gerekli ama başlıkta bahsettiğim gibi ağ ayarları sekmesi yok; Sorunun sebebinin ethernet ile bağlanmamam olduğunu düşünüyorum ama emin değilim . Sebebini ve çözümünü anlatmanızı bekliyorum.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 27 Kasım 2022 #2 Toprak Demir dedi: İnternetten siber güvenlik derslerine başladım ve Kali Linux kurulumu gerekli ama başlıkta bahsettiğim gibi ağ ayarları sekmesi yok; Eki Görüntüle 1582413 Sorunun sebebinin ethernet ile bağlanmamam olduğunu düşünüyorum ama emin değilim . Sebebini ve çözümünü anlatmanızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kalinin üstüne basın ve ayarlara basın tercihlere değil. Bu tuşa. Artı 0 Eksi
Toprak Demir dedi: İnternetten siber güvenlik derslerine başladım ve Kali Linux kurulumu gerekli ama başlıkta bahsettiğim gibi ağ ayarları sekmesi yok; Eki Görüntüle 1582413 Sorunun sebebinin ethernet ile bağlanmamam olduğunu düşünüyorum ama emin değilim . Sebebini ve çözümünü anlatmanızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kalinin üstüne basın ve ayarlara basın tercihlere değil. Bu tuşa.