No give up Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2022 #1 Merhaba. Kali Linux'ta leafpad i indiremiyorum hep hata veriyor geçersiz konum diye.
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 15 Şubat 2022 #2 No give up dedi: Merhaba. Kali Linux'ta leafpad i indiremiyorum hep hata veriyor geçersiz konum diye. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Artı 0 Eksi
No give up dedi: Merhaba. Kali Linux'ta leafpad i indiremiyorum hep hata veriyor geçersiz konum diye. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence..
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 20 Şubat 2022 #3 Cikan hata kodunu ve calistirdiginiz komutlari atin. Artı 0 Eksi
KS KS No give up Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Şubat 2022 #4 knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla... Metwork manger i çalıştırır iken hata çıkıyor en baştan başladım yardımcı olabilirmisin knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla... knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20220220_153958.jpg 232,1 KB · Görüntüleme: 181 Son düzenleme: 20 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla... Metwork manger i çalıştırır iken hata çıkıyor en baştan başladım yardımcı olabilirmisin knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla... knozhupgrade dedi: Ekran görüntüsü ya da hata kodunu atarsan daha iyi olur bence.. Genişletmek için tıkla...
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 20 Şubat 2022 #5 Keşke internette biraz aratsaydın sudo systemctl restart networking sudo /etc/init.d/networking restart İkisi de aynı görevi yapar. Uğraştirmicam ancak bu tarz hataları araştırmalısın aldığın hata basit bir hata. Linux kullanıcısı isen neyin nasıl işlediğini öğrenmelisin. Artı 0 Eksi
Keşke internette biraz aratsaydın sudo systemctl restart networking sudo /etc/init.d/networking restart İkisi de aynı görevi yapar. Uğraştirmicam ancak bu tarz hataları araştırmalısın aldığın hata basit bir hata. Linux kullanıcısı isen neyin nasıl işlediğini öğrenmelisin.
KS KS No give up Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Şubat 2022 #6 knozhupgrade dedi: Keşke internette biraz aratsaydın sudo systemctl restart networking sudo /etc/init.d/networking restart İkisi de aynı görevi yapar. Uğraştirmicam ancak bu tarz hataları araştırmalısın aldığın hata basit bir hata. Linux kullanıcısı isen neyin nasıl işlediğini öğrenmelisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler No give up dedi: Teşekkürler ve VPN i açamıyorum yardımcı olabilrmisin Genişletmek için tıkla... No give up dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20220220_171427.jpg 103,1 KB · Görüntüleme: 148 Artı 0 Eksi
knozhupgrade dedi: Keşke internette biraz aratsaydın sudo systemctl restart networking sudo /etc/init.d/networking restart İkisi de aynı görevi yapar. Uğraştirmicam ancak bu tarz hataları araştırmalısın aldığın hata basit bir hata. Linux kullanıcısı isen neyin nasıl işlediğini öğrenmelisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler No give up dedi: Teşekkürler ve VPN i açamıyorum yardımcı olabilrmisin Genişletmek için tıkla... No give up dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla...