eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Linux Live indirdim, kurulum yapamaz mıyım? 4 GB'yi 2 saat indirmek istemiyorum tekrar Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 20 Nisan 2021 #2 Live imajında kurulum yapamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 runit dedi: Live imajında kurulum yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Netinstaller nedir? Artı 0 Eksi
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 20 Nisan 2021 #4 eater dedi: Netinstaller nedir? Genişletmek için tıkla... Network üzerinden sadece Boot edecek dosyalar bilgisayara aktarılıyor kalanını bilgisayar ağa bağlanıp indiriyor. O 4 GB'ı indireceksiniz kaçış yok Artı 0 Eksi
eater dedi: Netinstaller nedir? Genişletmek için tıkla... Network üzerinden sadece Boot edecek dosyalar bilgisayara aktarılıyor kalanını bilgisayar ağa bağlanıp indiriyor. O 4 GB'ı indireceksiniz kaçış yok
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 20 Nisan 2021 #5 eater dedi: Netinstaller nedir? Genişletmek için tıkla... Netinstaller kurulum sırasında dosyaları internetten yükler. Bu yüzden ISO dosyasının boyutu düşüktür. Artı 0 Eksi
eater dedi: Netinstaller nedir? Genişletmek için tıkla... Netinstaller kurulum sırasında dosyaları internetten yükler. Bu yüzden ISO dosyasının boyutu düşüktür.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 LastPlayer dedi: Network üzerinden sadece Boot edecek dosyalar bilgisayara aktarılıyor kalanını bilgisayar ağa bağlanıp indiriyor. O 4 GB'ı indireceksiniz kaçış yok Genişletmek için tıkla... runit dedi: Netinstaller kurulum sırasında dosyaları internetten yükler. Bu yüzden ISO dosyasının boyutu düşüktür. Genişletmek için tıkla... Ona bulaşmayayım direk indiriyim ben o zaman Teşekkürler. Start installer ne oluyor. Son düzenleme: 21 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Network üzerinden sadece Boot edecek dosyalar bilgisayara aktarılıyor kalanını bilgisayar ağa bağlanıp indiriyor. O 4 GB'ı indireceksiniz kaçış yok Genişletmek için tıkla... runit dedi: Netinstaller kurulum sırasında dosyaları internetten yükler. Bu yüzden ISO dosyasının boyutu düşüktür. Genişletmek için tıkla... Ona bulaşmayayım direk indiriyim ben o zaman Teşekkürler. Start installer ne oluyor.