alvaromortee Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #11 Yaptım hocam
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #12 alvaromortee dedi: Yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bitti mi?
alvaromortee Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #13 Hocam yazdım ama windowstan başladı K.Makise dedi: Güncelleme bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Hocam yazdım ama windowstan başladı K.Makise dedi: Güncelleme bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #14 alvaromortee dedi: Hocam yazdım ama Windows'tan başladı. Genişletmek için tıkla... Tekrar kaliyi seçip BIOS'tan, açın. Sürekli şu kadar bekle diyor çıldıracağım.
alvaromortee dedi: Hocam yazdım ama Windows'tan başladı. Genişletmek için tıkla... Tekrar kaliyi seçip BIOS'tan, açın. Sürekli şu kadar bekle diyor çıldıracağım.
alvaromortee Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #15 K.Makise dedi: Tekrar kaliyi seçip BIOS'tan, açın. Sürekli şu kadar bekle diyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Açtım
K.Makise dedi: Tekrar kaliyi seçip BIOS'tan, açın. Sürekli şu kadar bekle diyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Açtım
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #16 alvaromortee dedi: Açtım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi var mı hocam tekrar ifconfig ten kontrol edin. Kusura bakmayın hocam sürekli timeout veriyor forum.
alvaromortee dedi: Açtım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi var mı hocam tekrar ifconfig ten kontrol edin. Kusura bakmayın hocam sürekli timeout veriyor forum.
alvaromortee Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #17 K.Makise dedi: Wi-Fi var mı hocam tekrar ifconfig ten kontrol edin. Kusura bakmayın hocam sürekli timeout veriyor forum. Genişletmek için tıkla... Yok ama 0x0 diye birşey gelmiş
K.Makise dedi: Wi-Fi var mı hocam tekrar ifconfig ten kontrol edin. Kusura bakmayın hocam sürekli timeout veriyor forum. Genişletmek için tıkla... Yok ama 0x0 diye birşey gelmiş
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #18 alvaromortee dedi: Yok ama 0x0 diye bir şey gelmiş. Genişletmek için tıkla... Çok garip bir de iwconfig kısmına bakın hocam orada WLAN0 diye bir şey var mı?
alvaromortee dedi: Yok ama 0x0 diye bir şey gelmiş. Genişletmek için tıkla... Çok garip bir de iwconfig kısmına bakın hocam orada WLAN0 diye bir şey var mı?
alvaromortee Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #19 Yok mallesef
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #20 alvaromortee dedi: Yok mallesef. Genişletmek için tıkla... Pekala o zaman artık deneme yapalım şu yeni gelen cihaz onu deneyelim ifconfig 0x0 up Olmazsa sudo service NetworkManager stop && sudo service NetworkManager start yapalım.
alvaromortee dedi: Yok mallesef. Genişletmek için tıkla... Pekala o zaman artık deneme yapalım şu yeni gelen cihaz onu deneyelim ifconfig 0x0 up Olmazsa sudo service NetworkManager stop && sudo service NetworkManager start yapalım.