Kali Linux nedir?

Oyun ile alakası olmayan debian tabanlı bir linux distrosudur. Siber güvenlikçiler penterasyon testleri için kullanır ama günümüzde daha çok kendini hacker sanan lamer'ler tarafından popüler edilmiş bir işletim sistemi olmaktan çok öteye gidemediğini düşünüyorum.

Son zamanlarda hep karşıma çıkıyor Kali Linux nedir ve oyun optimizasyonu nasıldır?
Siber Güvenlik dalında çalışan kişilerin kullandığı ve pentesting toolları içeren debian testing tabanlı bir işletim sistemidir.

Normal Kullanım için Uygun değildir.
Oyun Optimizasyonu yoktur.

Son zamanlarda hep karşıma çıkıyor Kali Linux nedir ve oyun optimizasyonu nasıldır?
Pek bir özelliği yok. Tercih edenler genelde ya görünüşü için tercih edenler ya da internette "hacker" işletim sistemi olarak görüp heves edenler oluyor. Asıl kullanım amacı içinde hazır bulunan ayarlar, güvenlik açığı araştırma araçları vb. Linux ile oynanabilen bütün oyunları sorunsuz oynarsın ama oyun oynayan birinin Kali Linux ile işi yok bence.

Genellikle siber güvenlik ile ilgilenen ve etik hackerlık yapan insanların kullandığı bir işletim sistemidir.

1 sezon Mr. Robot izlemiş lamer işletim sistemi. Uzak durulmalıdır.
Yok hocam bence o kadarda değil lamerler genellikle termux kullanırlar Linux bu konularda göre en iyisi

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı