6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Ekim 2022 #1 Kali kuracağım. Linkini atabilir misiniz?
Çözüm The Shorekeeper 31 Ekim 2022 Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz.
Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.769 Makaleler 22 Çözümler 281 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2022 #2 Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz.
KS KS 6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Ekim 2022 #3 The Shorekeeper dedi: Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı?
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Teşekkür Dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal Makine olarak mı kullanacaksınız? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Teşekkür Dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal Makine olarak mı kullanacaksınız?
KS KS 6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Ekim 2022 #5 Pablo Emilio Escobar dedi: Sanal Makine olarak mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'un yanına kuracağım. Artı 0 Eksi
Pablo Emilio Escobar dedi: Sanal Makine olarak mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'un yanına kuracağım.
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #6 Silinen üye dedi: Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı? Genişletmek için tıkla... Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı? Genişletmek için tıkla... Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız.
KS KS 6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Ekim 2022 #7 kkank dedi: Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamasını biliyorum. Siteye mobilden girmiştim optimizasyon kaynaklı bir link bulamadım o yüzden sormuştum. Bilgisayara şuan erişimim oldu ve indirmeyi başlattım teşekkürler. Artı 0 Eksi
kkank dedi: Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamasını biliyorum. Siteye mobilden girmiştim optimizasyon kaynaklı bir link bulamadım o yüzden sormuştum. Bilgisayara şuan erişimim oldu ve indirmeyi başlattım teşekkürler.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.769 Makaleler 22 Çözümler 281 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2022 #8 Silinen üye dedi: Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı? Genişletmek için tıkla... Bare Metal olanı seçin normal diske kurulum için. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı? Genişletmek için tıkla... Bare Metal olanı seçin normal diske kurulum için.