Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı?![]()
Get Kali | Kali Linux
Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments.www.kali.org
Buradan indirebilirsiniz.
Teşekkür Dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar var mı?
Hayır Windows'un yanına kuracağım.Sanal Makine olarak mı kullanacaksınız?
Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız.Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı?
Kurulum aşamasını biliyorum. Siteye mobilden girmiştim optimizasyon kaynaklı bir link bulamadım o yüzden sormuştum. Bilgisayara şuan erişimim oldu ve indirmeyi başlattım teşekkürler.Installer images'ı seçip, yüklerken sürücüyü temizlemeden boş kısma disk parçası ayırıp oraya kuracaksınız.
Bare Metal olanı seçin normal diske kurulum için.Teşekkür dual için hangisini seçmem gerekiyor acaba? Aralarında ciddi farklar varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.