Kali Linux Paket Bulunamadı Hatası

yunusemretl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Kali Linux kurdum.Youtube'dan videolar izliyorum mesela Torghost yapımı ne yapsam açmıyor program sadece bunun için değil her zaman bir şey eksik diyor bütün apt komutlarını denedim güncellemeler yaptım ama boş birisi yardım edebilir mi?

Yukarıdaki mesajı düzenledim, uygulayıp deneyin.

Ben o komutları yaptım zaten içerisini komple silip kali-repo kodlarını girdim.
Paketlerin yüklenmesinde sıkıntı yok youtuberlara bakıyorum pip komutu var ben yazıyorum pip bulunamadı yazıyor. Sonra apt-get install ve apt install python-pip yazıyorum şu pakete bağımlı diyor.Sonra o paketi yüklüyorum yine olmuyor sıkıldım bu durumdan tam anlamıyla hiç birşey yapamıyorum

Aynı sorun bende de var torghost kurmak istiyorum pip kurulmuyor "apt-GET install python-pip" yazıyorum "e: Python-pip paketi bulunamadı" diyor.
sorunu çözebildin mi ?
Teknocahil Discord adresin varsa verebilir misin bende Kali Linux kullanmaya başladım birbirimize sorular sorarız sakıncası yoksa.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var torghost kurmak istiyorum pip kurulmuyor "apt-GET install python-pip" yazıyorum "e: Python-pip paketi bulunamadı" diyor.
sorunu çözebildin mi ?
Teknocahil Discord adresin varsa verebilir misin bende Kali Linux kullanmaya başladım birbirimize sorular sorarız sakıncası yoksa.
Var tabii ki _ΛĿ♡ИƐDΛŔҠ#6138
Maalesef. Sorunu buradan çözersek daha sonra ihtiyacı olanlara yardımcı oluruz.
Sorun bu

Dosya Ekleri

• fo1.png
    fo1.png
    54 KB · Görüntüleme: 462
  • forum.png
    forum.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 455
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı