Çözüldü Kali Linux sanal makine sürümü sanal makinede kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen2
Ram:Samsun 16 GB(8 + 8) DDR3
İşlemci:İntel İ7 7600U
Grafik:İntel HD Graphics 620
Depolama:512 GB SSD(256 256 şeklinde bölünmüş)
İşletim Sistemi:Manjaro Linux Plasma KDE
Yoksa onun yerine orijinal sürüm mü kullanılmalı? Kali için bahsediyorum bu arada. Sanal makine sürümü var, bir şekilde yanlış bir şey yaparsam sanal makine sürümünde yalıtılmış olduğunu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanal makinede çalıştıracaksan sanal makine sürümünü kullanmalısın. Sanal makine için özelleştirmeler ve sanal makineye uygun sürücüler kurulu şekilde geliyor sanal makine sürümünde. Hiçbir uğraşa girmeden sanal makinede performans kaybını minimum tutarak kullanabilirsin.
Sanal makinede çalıştıracaksan sanal makine sürümünü kullanmalısın. Sanal makine için özelleştirmeler ve sanal makineye uygun sürücüler kurulu şekilde geliyor sanal makine sürümünde. Hiçbir uğraşa girmeden sanal makinede performans kaybını minimum tutarak kullanabilirsin.

Çözüm
Yoksa onun yerine orijinal sürüm mü kullanılmalı? Kali için bahsediyorum bu arada. Sanal makine sürümü var, bir şekilde yanlış bir şey yaparsam sanal makine sürümünde yalıtılmış olduğunu söylüyor.
Kurulum uğraştırır Sanal Makina Sürümlerini kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı