Kali Linux sistemde oyun oynanabilir mi?

Eğer CS:GO vs oynayacaksan proton-dB veya Wine kurup oynayabilirsin.
CSGO resmi olarak var.
Verimli olmaz günlük kullanım için uygun Değil.
Olan oyunlar için daha hızlı linux.
Kali Linux üzerinden bir kaç işlem yapacağım.
Dual Boot deneyebilirsin.
Kurulumu heç kanka.Benim sorunum başka.
Sorunu öğrensek yardımcı olacağız da.

CSGO resmi olarak var.

Olan oyunlar için daha hızlı linux.

Dual Boot deneyebilirsin.

Sorunu öğrensek yardımcı olacağız da.
Hiç Linux kullanmamış ama sanırsam oyun için falan yükle sil zor olabilir o nedenle Windows kal diyorum kanka

Hiç Linux kullanmamış ama sanırsam oyun için falan yükle sil zor olabilir o nedenle Windows kal diyorum kanka
Linux kullanmadığı belli, muhtemelen ya lamerlik yapmaya çalışacak ya da sistemi hızlandırmaya çalışıyor.

Sistemi kötü olan ve hızlandırmak isteuen arkadaşlara MX veya Manjaro XFCE öneririm İkisini de 2 seneden fazla kullandım ve çok memnun kaldım.
Manjaro'yu biraz daha tecrübeliyseniz öneririm. MX'te ise tuhaf bir olay var benden başka kimsenin bahsettiğini de görmedim. Sadece benim başıma da gelmiş olabilir ama yine de bahsedeyim;
Kurulum sırasında konumunuzu Türkiye olarak ayarlarsanız sistemi terminalden güncelleyemiyorsunuz. Fetched kısmında takılıyor ve çözümünü bulamadım. Konumu Amerika vs yapıp sonradan değiştirdiğinizde sorun olmuyor. Çok ilginç...
Bunun dışında mükemmel bir dağıtım. Öveceğim sayısız özelliği var ama uzatmayayım.

Bende de aynı sorun oldu takılı kalıyor değil mi?

Bende de aynı sorun oldu takılı kalıyor değil mi?
Konusunu açsaysınız keşke, yardımcı olurdum.
Dediğim gibi İlk kurulumda konumunuzu Amerika yapın sorun çözülür. Sonradan değiştirmek ne yazık ki çözüm değil.
Öte yandan çok severim kendisini. Çiçek gibi bir dağıtımdır. Tost makinelerinin en iyi dostudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…