TheSubhan
Hectopat
Peki işim bittikten sonra hemen Windows'a gece bilirmiyim?Flatpak de oyun için birkaç program bulunuyor oraya bak ama dediğim gibi Windows daha iyi oyun için ama sen bilirsin tabi.
Peki işim bittikten sonra hemen Windows'a gece bilirmiyim?Flatpak de oyun için birkaç program bulunuyor oraya bak ama dediğim gibi Windows daha iyi oyun için ama sen bilirsin tabi.
Ekran kartınız Vulkan destekliyorsa Wine ve Proton kurarsınız. Böylece çoğu oyunda sorun yaşamazsınız .Pubg Mobile ve Brawlhalla oynuyorum.
Evet geçebilirsin usb ye yazdır Windows İSO dosyasını sonra tekrar başlat bilgisayarı kurulum ekranı gelirPeki işim bittikten sonra hemen Windows'a gece bilirmiyim?
CSGO resmi olarak var.Eğer CS:GO vs oynayacaksan proton-dB veya Wine kurup oynayabilirsin.
Olan oyunlar için daha hızlı linux.Verimli olmaz günlük kullanım için uygun Değil.
Dual Boot deneyebilirsin.Kali Linux üzerinden bir kaç işlem yapacağım.
Sorunu öğrensek yardımcı olacağız da.Kurulumu heç kanka.Benim sorunum başka.
Hiç Linux kullanmamış ama sanırsam oyun için falan yükle sil zor olabilir o nedenle Windows kal diyorum kankaCSGO resmi olarak var.
Olan oyunlar için daha hızlı linux.
Dual Boot deneyebilirsin.
Sorunu öğrensek yardımcı olacağız da.
Linux kullanmadığı belli, muhtemelen ya lamerlik yapmaya çalışacak ya da sistemi hızlandırmaya çalışıyor.Hiç Linux kullanmamış ama sanırsam oyun için falan yükle sil zor olabilir o nedenle Windows kal diyorum kanka
Büyük ihtimal ile zaten beceremeyip Windows kullanmaya devam EdecekLinux kullanmadığı belli, muhtemelen ya lamerlik yapmaya çalışacak ya da sistemi hızlandırmaya çalışıyor.
Bende de aynı sorun oldu takılı kalıyor değil mi?Sistemi kötü olan ve hızlandırmak isteuen arkadaşlara MX veya Manjaro XFCE öneririm İkisini de 2 seneden fazla kullandım ve çok memnun kaldım.
Manjaro'yu biraz daha tecrübeliyseniz öneririm. MX'te ise tuhaf bir olay var benden başka kimsenin bahsettiğini de görmedim. Sadece benim başıma da gelmiş olabilir ama yine de bahsedeyim;
Kurulum sırasında konumunuzu Türkiye olarak ayarlarsanız sistemi terminalden güncelleyemiyorsunuz. Fetched kısmında takılıyor ve çözümünü bulamadım. Konumu Amerika vs yapıp sonradan değiştirdiğinizde sorun olmuyor.
Bunun dışında mükemmel bir dağıtım. Öveceğim sayısız özelliği var ama uzatmayayım.
Konusunu açsaysınız keşke, yardımcı olurdum.Bende de aynı sorun oldu takılı kalıyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.