Virtual boxa kurdum ondan olabilir miKod:Bazı paketler kurulamadı. Bu durum, olanaksız bir durum istemiş olduğunuzu ya da kararsız (unstable) dağıtımı kullandığınızı ve bazı paketlerin henüz oluşturulamamış ya da oluşturulmakta olduğunu gösterir.Kali Linux unstable version kullaniyorsun sanirim. Yanlis kurmussun. Yeni baslayan birisi icin. Dogru olani kurman gerekli. Format at tekrar ve bunu kurdugundan emin ol. Sikintisiz her seyi yapabilirsin boyle ugrasmana gerek kalmaz:
Eki Görüntüle 1931295
Hangi ISO'yu kurdun VB'a?Virtual boxa kurdum ondan olabilir mi
direk sanal makineler yazan yerdekini indirdim üstüne sağ tık yapıp vb ile birlikte aç dedim böyle olduHangi ISO'yu kurdun VB'a?
Virtual box yazanıHangi ISO'yu kurdun VB'a?
Normal ISO'lari kurmayi deneyin bir. Ben Debian hakkinda bilgiliyim Kali'de Debian / Ubuntu tabanli. Deneme yanilma yapin kisaca. Benden bu kadardirek sanal makineler yazan yerdekini indirdim üstüne sağ tık yapıp vb ile birlikte aç dedim böyle oldu
Virtual box yazanı
debian yazıyo iso olarak normal isolar derken onları nereden bulabilirimNormal ISO'lari kurmayi deneyin bir. Ben Debian hakkinda bilgiliyim Kali'de Debian / Ubuntu tabanli. Deneme yanilma yapin kisaca. Benden bu kadar![]()
Hocam buradan:debian yazıyo iso olarak normal isolar derken onları nereden bulabilirim
weekly mi normali indirmiştim zatenHocam buradan:
![]()
Here, Let Me Google That For You
Passive-aggressively teach your friends how to Google. For all those people who find it more convenient to ask you rather than search it themselves. Not associated with Google.googlethatforyou.com
Bunu indirin:weekly mi normali indirmiştim zaten
winowsa geçtim olmuyor linuxta değil miAç tuşu basılmıyor.
Windows'a dönüpmü yapayım sanal makine için değil mi bu?
hangi program ile açacağımAç tuşu basılmıyor.
winowsa geçtim olmuyor linuxta değil mi
QBitTorrent.Aç tuşu basılmıyor.
winowsa geçtim olmuyor linuxta değil mi
hangi program ile açacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.