D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 6 Ocak 2025 #1 Kali Linux'daki programları ve toolları Arch'da çalıştırabilir miyim? Örneğin GitHub'dan bir tool indirip çalıştırmak istiyorum Kali'de ki gibi sıkıntısız çalışır mı?
Kali Linux'daki programları ve toolları Arch'da çalıştırabilir miyim? Örneğin GitHub'dan bir tool indirip çalıştırmak istiyorum Kali'de ki gibi sıkıntısız çalışır mı?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.047 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 6 Ocak 2025 #2 Çalışır. İstersen Kali alternatifi olarak Black Arch var. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 6 Ocak 2025 #3 Maomao dedi: Çalışır. İstersen Kali alternatifi olarak Black Arch var. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam cevabınız için. Bende BlackArch kurmayı düşünüyordum Kali biraz kullanışsız geliyor. Özellikle Arch'ın deposu için geçmeyi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Çalışır. İstersen Kali alternatifi olarak Black Arch var. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam cevabınız için. Bende BlackArch kurmayı düşünüyordum Kali biraz kullanışsız geliyor. Özellikle Arch'ın deposu için geçmeyi düşünüyorum.