Kali Linux üzerinde neler yapıyorsunuz?

Ben bir şey soracağım bu DDoS sadece Kali demi oluyor yani kubuntu falan onlar da yok mu ben Linux'da yeniyim de.

Ben bir şey soracağım bu DDoS sadece Kali demi oluyor yani kubuntu falan onlar da yok mu ben Linux'da yeniyim de.
Kali, cyborghawk, parrot gibi linux tabanlı işletim sistemlerinde yapabilirsiniz fakat kesinlikle tek kişiyseniz birden fazla servere bağlanmanız gerekir. Zaten tek kişi olduğunuz için DDoS değil DoS yapmış olursunuz. Kubuntu tarzı işletim sistemleri Windows gibi gündelik kullanım amacı için tasarlanmışlardır, örnek verdiklerim ise bu tarz işlerle ilgilenenler için.

Gerekli yazılımları kurarsanız istediğiniz GNU/Linux dağıtımında yaparsınız. Hatta DDoS basit bir şey olduğu için Windows üzerinden bile yaparsınız. Tabi ki etkili olması için botnet'e ihtiyacınız var.

@Maedhros19 Kırabildiniz mi bari?
Kaba kuvvet ile şifre kırmayı diyorsanız belli denemelerden sonra ve düzgün proxy listeleri ile deneme amaçlı arkadaşımın Instagram hesabının şifresini bulmuştum. Kendisinin haberi dahilinde yapmıştım tabii ki. Fakat çok uzun sürüyor, kişi hakkında bilgi bilmeniz veya tanımanız gerekiyor, sürekli yeni listeler ile deneme yanılma aşamasından geçiyorsunuz. Çok uğraşılacak bir şey değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…