Kali Linux üzerinde neler yapıyorsunuz?

Kali'de anca ping atarsın. Gerçek hackerlar yeşil renk Windows terminal kullanır.

Capture.PNG

Mr. Robot'u izlemeyen de kendine hacker demesin. 😂
Dün bitirdim, bu kadar iyi dizi yapılamaz. Favori dizim Rick and Morty diye gezinir, herkese anlatır, on beş kere izlerdim. Şimdi işe bak ya...
Daha yeni bir etik hack kursu aldım, direk Kali kurdurdular. Durun bakalım "FaCe ÇaLaBiLiYoN mU?" sorusuna yanıt verebilecek miyiz?

Dün bitirdim, bu kadar iyi dizi yapılamaz. Favori dizim Rick and Morty diye gezinir, herkese anlatır, on beş kere izlerdim. Şimdi işe bak ya...
Daha yeni bir etik hack kursu aldım, direk Kali kurdurdular. Durun bakalım "FaCe ÇaLaBiLiYoN mU?" sorusuna yanıt verebilecek miyiz?
Metasploit gibi programların sadece isimlerini değiştirip kullanıyorlar dizide bazen kendi programlarını yazıyorlar. Üstüne cidden düşünülmüş ve baya fark edilmeyen detaylara sahip bir dizi. Mesela ilk bölümde Güllüoğlu Manhattan'da bir sahne geçiyor. Bu hacking işlemlerinde danışılan kişi ya da yapımcılardan biri Türk'tü diye hatırlıyorum. 5 defa izledim her izlediğimde daha farklı bir şeyleri fark ediyorum. Cidden izlenmesi gereken bir dizi.

İlk 3 bolumu izleyip bırakmıştım. :D :D

Tüm dizinin ilk 3 bölümü, 4. Sezonun değil. Yanlış anlaşılmasın.
Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz. :D Mr.Robot cidden başarılı ve gerçek araçların kullanıldığı bir dizi. Ben diziyi izlerken mesela Elliot'un kişisel bilgileri MP3 gömüp CD'ye yazmasını merak etmiştim ve bunu öğrenmiştim dizi sayesinde. Hem dizi izliyosun hem birşeyler kapabiliyorsun. İzlemeni öneririm. :D

Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz. :D Mr. Robot cidden başarılı ve gerçek araçların kullanıldığı bir dizi. Ben diziyi izlerken mesela Elliot'un kişisel bilgileri MP3 gömüp CD'ye yazmasını merak etmiştim ve bunu öğrenmiştim dizi sayesinde. Hem dizi izliyorsun hem bir şeyler kapabiliyorsun. İzlemeni öneririm. :D

3 Kere bitirdim gayet güzel dizi.

Hocam 3 bölüm izleyip diziye nasıl saçma diyorsunuz. :D Mr.Robot cidden başarılı ve gerçek araçların kullanıldığı bir dizi. Ben diziyi izlerken mesela Elliot'un kişisel bilgileri MP3 gömüp CD'ye yazmasını merak etmiştim ve bunu öğrenmiştim dizi sayesinde. Hem dizi izliyosun hem birşeyler kapabiliyorsun. İzlemeni öneririm. :D

Böyle iştahla anlattınız, bir bakayım tekrar. İlk çıktığında izlemiştim. 4.sezondaysa 4 yıl olmuştur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı