Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 16 Aralık 2023 #1 Merhaba, 1 tane güncel UEFI BIOS olan bir masaüstü bilgisayar bir de eski BIOS'lardan olan laptopum var. Ben bu usb ye kuracağım. Kali Linux live görüntüsünü indirdim. Ben Rufus ile nasıl yazdırmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Merhaba, 1 tane güncel UEFI BIOS olan bir masaüstü bilgisayar bir de eski BIOS'lardan olan laptopum var. Ben bu usb ye kuracağım. Kali Linux live görüntüsünü indirdim. Ben Rufus ile nasıl yazdırmalıyım?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 16 Aralık 2023 #2 Yani bir tane USB'ye 2 tane ISO dosyası mı atmak istiyorsunuz?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 16 Aralık 2023 #3 533388 dedi: Yani bir tane USB'ye 2 tane ISO dosyası mı atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok bir usb'ye bir tane ISO dosyası atıp biri uefi diğeri eski bios. Rufus ayarları nasıl olmalı onu sormuştum.
533388 dedi: Yani bir tane USB'ye 2 tane ISO dosyası mı atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok bir usb'ye bir tane ISO dosyası atıp biri uefi diğeri eski bios. Rufus ayarları nasıl olmalı onu sormuştum.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 16 Aralık 2023 #4 Batuhandn dedi: Yok bir USB'ye bir tane ISO dosyası atıp biri UEFI diğeri eski BIOS. Rufus ayarları nasıl olmalı onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarliyor diye biloyorum. Ek olarak yardimci olabilir. Diskim MBR mi GPT mi nasıl anlarım GPT , MBR nin yeni sürümü olup 2 TB tan büyük diskleri destekler 4 ten fazla dizinoluşturmaya izin verir (128) ve daha güvenlidir. www.sordum.net
Batuhandn dedi: Yok bir USB'ye bir tane ISO dosyası atıp biri UEFI diğeri eski BIOS. Rufus ayarları nasıl olmalı onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarliyor diye biloyorum. Ek olarak yardimci olabilir. Diskim MBR mi GPT mi nasıl anlarım GPT , MBR nin yeni sürümü olup 2 TB tan büyük diskleri destekler 4 ten fazla dizinoluşturmaya izin verir (128) ve daha güvenlidir. www.sordum.net
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 16 Aralık 2023 #5 533388 dedi: Otomatik ayarliyor diye biloyorum. Ek olarak yardimci olabilir. Diskim MBR mi GPT mi nasıl anlarım GPT , MBR nin yeni sürümü olup 2 TB tan büyük diskleri destekler 4 ten fazla dizinoluşturmaya izin verir (128) ve daha güvenlidir. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... MBR olarak kurdum be şimdi encrypted persistence ayarlarını yapıyoum. Bir sıkıntı olursa yazarım. Teşekkürler.
533388 dedi: Otomatik ayarliyor diye biloyorum. Ek olarak yardimci olabilir. Diskim MBR mi GPT mi nasıl anlarım GPT , MBR nin yeni sürümü olup 2 TB tan büyük diskleri destekler 4 ten fazla dizinoluşturmaya izin verir (128) ve daha güvenlidir. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... MBR olarak kurdum be şimdi encrypted persistence ayarlarını yapıyoum. Bir sıkıntı olursa yazarım. Teşekkürler.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 16 Aralık 2023 #6 Batuhandn dedi: MBR olarak kurdum be şimdi encrypted persistence ayarlarını yapıyoum. Bir sıkıntı olursa yazarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim eger yardimci olduysam cozum olarak raporlarsaniz sevinirim.
Batuhandn dedi: MBR olarak kurdum be şimdi encrypted persistence ayarlarını yapıyoum. Bir sıkıntı olursa yazarım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim eger yardimci olduysam cozum olarak raporlarsaniz sevinirim.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 16 Aralık 2023 #7 Laptop'ta çalıştırdıktan masaüstünde bu hatayı aldım.