Çözüldü Kali Linux Wi-Fi bağlantısı olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyberNexus

Hectopat
Merhaba. Kali Linux sanal makine üzerinden hacker eğitimi aldığım için kullanıyorum. Ama bir türlü Wi-Fi bağlantısı yapamıyorum, sekmeye bir türlü Wi-Fi seçeneği gelmiyor. Elimde ki Wi-Fi adaptörünün Driver'ını yüklemeyi denedim, ondan da sonuç alamadım. Halbuki adaptörüm uyuyor Linux işletim sistemine. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
@CyberNexus web tarayıcısı ile indirebilirsin, artık Linux'ta terminalden yavaşça uzaklaşıyoruz basit işler için.

Son durum nedir hocam, kullanabiliyor musunuz?

Çözdüm hocam sorunumu! Tabir caizse 2. günün sonunda çözdüm. Farklı bir sanal makine aracı yükleyerek çözdüm. Bir de şu yolla birlikte; vm > removable devices > Wi-Fi aygıtım > connect tıkladıktan sonra alanımda ve kendi modemimin internetine erişebildim. Teşekkürler size de. Sunucu hatasından dolayı atamıyorum fotoğrafları.

@CyberNexus web tarayıcısı ile indirebilirsin, artık Linux'ta terminalden yavaşça uzaklaşıyoruz basit işler için.

Bu şekilde çözdüm.

Çok sağ olun hocam yardımcı oluyorsunuz sizde.

Hocam pek terminal üzerinden mi driverı indirmem gerekecek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:

Çözdüm hocam sorunumu! Tabir caizse 2. günün sonunda çözdüm. Farklı bir sanal makine aracı yükleyerek çözdüm. Bir de şu yolla birlikte; vm > removable devices > Wi-Fi aygıtım > connect tıkladıktan sonra alanımda ve kendi modemimin internetine erişebildim. Teşekkürler size de. Sunucu hatasından dolayı atamıyorum fotoğrafları.

Bu şekilde çözdüm.

Dosya Ekleri

• IMG_0423.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0424.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…