C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 WSL olarak Kali Linux kurdum birkaç işimi yapmak için ama Kali Linux'dan C: diskine cd atamıyorum ve Kali Linux'un olduğu yeri de bulamadım. Nasıl yapabilirim? Dosya çalıştırmam lazım.
WSL olarak Kali Linux kurdum birkaç işimi yapmak için ama Kali Linux'dan C: diskine cd atamıyorum ve Kali Linux'un olduğu yeri de bulamadım. Nasıl yapabilirim? Dosya çalıştırmam lazım.
Çözüm MeowingCat 20 Mart 2022 /mnt/c üzerinde mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz.
/mnt/c üzerinde mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz.
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 20 Mart 2022 #2 /mnt/c üzerinde mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
/mnt/c üzerinde mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz.
KS KS C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 MeowingCat dedi: /mnt/c üzerinde Mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
MeowingCat dedi: /mnt/c üzerinde Mount ediliyor Windows dosya sistemi. WSL 1 mi 2 mi? 2 ise \\wsl.localhost yoluyla WSL dosya sistemine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu.