Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben Windows 10 içerisinde uzaktan masaüstü bağlantısını kullanarak ve Kali Linux işletim sistemine birkaç kod yazarak işletim sistemini oluşturdum fakat bu işletim sistemi XFCE kaldı. Bunu nasıl Gnome sürümüne yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba ben Windows 10 içerisinde uzaktan masaüstü bağlantısını kullanarak ve Kali Linux işletim sistemine birkaç kod yazarak işletim sistemini oluşturdum fakat bu işletim sistemi XFCE kaldı. Bunu nasıl Gnome sürümüne yükseltebilirim?
Çözüm Dengesiz Kokarca 4 Mayıs 2020 How to install/remove GNOME Desktop Environment on Kali Linux kodu burdan gördüm.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: Bitince oturumdan çıkın.Gnomeyi seçip yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bitince yapıcağım, şimdiden teşekkürler Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Bitince oturumdan çıkın.Gnomeyi seçip yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bitince yapıcağım, şimdiden teşekkürler
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #12 How to install/remove GNOME Desktop Environment on Kali Linux kodu burdan gördüm. Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #13 Güncelleme bitti fakat burada gnome seçeneği yok Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #14 Kalinin ekranından seçmeniz lazım. Log-in ekranından. Bir de yeniden başlatır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #15 Dengesiz Kokarca dedi: Kalinin ekranından seçmeniz lazım. Log-in ekranından. Bir de yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam olarak burada nereden bulamadım? Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Kalinin ekranından seçmeniz lazım. Log-in ekranından. Bir de yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam olarak burada nereden bulamadım?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #16 Triss dedi: Eki Görüntüle 553729 Tam olarak burada nereden bulamadım? Genişletmek için tıkla... Applications'a tiklayin. Oturumu kapatın. Artı 0 Eksi
Triss dedi: Eki Görüntüle 553729 Tam olarak burada nereden bulamadım? Genişletmek için tıkla... Applications'a tiklayin. Oturumu kapatın.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #17 Dengesiz Kokarca dedi: Applications'a tiklayin. Oturumu kapatın. Genişletmek için tıkla... kapattım tekrardan bağlanıyorum Aynı login ekranı var şimdi ne yapmalıyım ? Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Applications'a tiklayin. Oturumu kapatın. Genişletmek için tıkla... kapattım tekrardan bağlanıyorum Aynı login ekranı var şimdi ne yapmalıyım ?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #18 Şimdi ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Size yardımcı olamadığım için üzgünüm. Uzak masaüstü olduğu için sanırım. Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Şimdi ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Size yardımcı olamadığım için üzgünüm. Uzak masaüstü olduğu için sanırım.
KS KS Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 4 Mayıs 2020 #19 Peki teşekkürler Arkadaşlar yapamayanlar için videosunu buldum burdan yapmayı denedim oluyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Peki teşekkürler Arkadaşlar yapamayanlar için videosunu buldum burdan yapmayı denedim oluyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #20 . Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi