Kali Linux yanlış şifre hatası veriyor

lans39456

Picopat
Daha fazla  
Kali Linux Xfce son sürümünü harici bir SSD'ye indirdim ve kurdum, şimdi kurulumu bitirdikten sonra giriş yapmaya çalıştığımda kullanıcı adı ve şifre istiyor ya oraya doğru yazmama rağmen şifre yanlış hatası veriyor. Her yolu denedim İngilizce klavye kullandım, makine adını falan da yazdım boş da bıraktım olmuyor. Orada eminim zaten aynı şifreyi girdiğime. Kontrol ederek yapıyorum.

Aynı sorunu bende defalarca yaşamıştım. Çekirdekte oluşan bir sorun. Çözümü yoktu bildiğim kadarıyla.

Kali Linux Xfce son sürümünü harici bir SSD'ye indirdim ve kurdum, şimdi kurulumu bitirdikten sonra giriş yapmaya çalıştığımda kullanıcı adı ve şifre istiyor ya oraya doğru yazmama rağmen şifre yanlış hatası veriyor. Her yolu denedim İngilizce klavye kullandım, makine adını falan da yazdım boş da bıraktım olmuyor. Orada eminim zaten aynı şifreyi girdiğime. Kontrol ederek yapıyorum.
Kullanıcı adını root, şifreyi toor olarak deneyin.

İçinde veri yoksa tekrardan kurun.

CTRL + Alt + F4 basın ardından tekrar giriş yapmayı deneyin.

Aynısı oradada sadece terminal versiyonu giriş bilgilerini giriyorum yanlış diyor

Şimdi az önce şifreyi terminalden passwd ile değiştirdim sonra giriş ekranından girmeye çalıştım olmadı senin dediğin yerden girmeye çalıştım oldu ama orası bir terminal sadece nasıl açılacak komple sistem?

Son düzenleme:
Aynısı orada da sadece terminal versiyonu giriş bilgilerini giriyorum yanlış diyor

Şimdi az önce şifreyi terminalden passwd ile değiştirdim sonra giriş ekranından girmeye çalıştım olmadı senin dediğin yerden girmeye çalıştım oldu ama orası bir terminal sadece nasıl açılacak komple sistem?

KDE Plasma yüklü değil mi?
O halde startplasma-x11 komutu ile masaüstüne ulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı