Kali Linux'a geçilir mi?

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Kali Linux'a başlamak istiyorum. Ama sanal makinelerle falan uğraşasım yok şahsen. Windows'u salıp komplede Kali Linux yapmak istemiyorum. İnternette satılan tak çalıştır flashlar güvenilir mi, alınır mı? Bir yerde gördüm 300TL gibi bir fiyatı var bana uygun geldi sizce fiyatına değer mi?

Hayatında hiç Linux kullanmadıysan çok sorun çekersin geçme. Ubuntu veya Debian gibi dağıtımlar Kali ne yapıyorsa onu yapabiliyor. Onlarları kullanabilirsin. Linux'a adapte oluca Kali'ye geçebilirsin benim gibi.

Tak çalıştır flash Live mode açar onu sen de yapabilirsin Kali'nin sitesinden Live imajı indir ve bir flasha Rufus veya Ventoy ile yazdır.

Kali Linux'a başlamak istiyorum. Ama sanal makinelerle falan uğraşasım yok şahsen. Windows'u salıp komplede Kali Linux yapmak istemiyorum. İnternette satılan tak çalıştır flashlar güvenilir mi, alınır mı? Bir yerde gördüm 300TL gibi bir fiyatı var bana uygun geldi sizce fiyatına değer mi?
Sanal makinede öğren öyle geç. Temel bilgin bile yoksa 1 program yüklemekte bile sıkıntı çekersin.

Sanal makinede öğrenip geçmen daha iyi. Çünkü ben Ubuntu'ya aniden geçtim ve neden geçtiğimi bile anlayamadım.

Komple Linux'a geçmek istemiyorum sadece Kali Linux kullanmak istiyorum. Sanal makine de çok uğraştırıyor o yüzden tak çalıştır almak istiyorum. Flashı kendim de yapabilirim ama hiç yapmadım bilgim yok yanlış yaparım diye korkuyorum ne yapmalıyım?

Komple Linux'a geçmek istemiyorum sadece Kali Linux kullanmak istiyorum. Sanal makine de çok uğraştırıyor o yüzden tak çalıştır almak istiyorum. Flashı kendim de yapabilirim ama hiç yapmadım bilgim yok yanlış yaparım diye korkuyorum ne yapmalıyım?

Benim dediğimi yap. Live Kali yapma yazarsan ilk çıkan videoyu izleyerek yapabilirsin yardıma ihtiyacın var ise Discord üzerinden de yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı