Kali Linux'a sanal makine yükleme

RİPX_009

Picopat
Arkadaşlar internette bu soruma cevap aradım ama bulamadım. Ben şunu istiyorum Kali Linux işletim sistemi kullanıyorum ve bu işletim sistemine sanal makine programı yükleyeceğim yani Kali Linux üzerine sanal makinede Windows kullanacağım. Bu mümkün mü, mümkünse nasıl yaparım? Şimdiden hepinize teşekkürler :)

Arkadaşlar internette bu soruma cevap aradım ama bulamadım. Ben şunu istiyorum Kali Linux işletim sistemi kullanıyorum ve bu işletim sistemine sanal makine programı yükleyeceğim yani Kali Linux üzerine sanal makinede Windows kullanacağım. Bu mümkün mü, mümkünse nasıl yaparım? Şimdiden hepinize teşekkürler :)
Windows ana makineyken nasıl üstünde sanal makine çalıştırıyorsanız, aynısını Kali ana makineyken üstünde Windows sanal makine çalıştırabilirsiniz. Bunun için sanal makine uygulamalarının Linux uygun sürümünü indirmeniz gerekecektir.

Kendi kullandığım bir kaynağı sizinle paylaşacağım. Linkini bıraktığım (İngilizce) kaynakta size Kali Linux üzerine nasıl VMware kurabileceğinizi anlatıyor.

Türkçe kaynaklar:

Not: Türkçe kaynakları hiç denemedim. Siz deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı