eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #2 Wi-Fi kartın nedir? Artı 0 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın. Artı 0 Eksi
nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #4 Ali998 dedi: nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam driver kurulu değilse yine de bağlanabilir mi? Çünkü ben 2 saat driver kurmayla uğraşıyorum da. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam driver kurulu değilse yine de bağlanabilir mi? Çünkü ben 2 saat driver kurmayla uğraşıyorum da.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Mart 2021 #5 nmtui komutunu yazın hocam, 2. seçeneği seçin ve istediğiniz router'a bağlanın. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 Ali998 dedi: nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz Router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın. Genişletmek için tıkla... 2 tane var 2side Ethernet. 342746 dedi: Wi-Fi kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Wireless. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: nmtui, bu komutu yazın. 2. seçeneği seçin, oradan aktive edeceğiniz Router'a bağlanın. Parolayı girin ve terminali kapatın. Genişletmek için tıkla... 2 tane var 2side Ethernet. 342746 dedi: Wi-Fi kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Wireless.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #7 342746 dedi: Hocam driver kurulu değilse yine de bağlanabilir mi? Çünkü ben 2 saat driver kurmayla uğraşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Kali linux'ta zaten driver kurulu geliyor(kurulumda kuruyor). eater dedi: 2 tane var 2side Ethernet. Wireless. Genişletmek için tıkla... iwconfig çıktı nedir? Artı -2 Eksi
342746 dedi: Hocam driver kurulu değilse yine de bağlanabilir mi? Çünkü ben 2 saat driver kurmayla uğraşıyorum da. Genişletmek için tıkla... Kali linux'ta zaten driver kurulu geliyor(kurulumda kuruyor). eater dedi: 2 tane var 2side Ethernet. Wireless. Genişletmek için tıkla... iwconfig çıktı nedir?
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #8 Ali998 dedi: Kali Linux'ta zaten driver kurulu geliyor(kurulumda kuruyor). Genişletmek için tıkla... Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım Artı -1 Eksi
Ali998 dedi: Kali Linux'ta zaten driver kurulu geliyor(kurulumda kuruyor). Genişletmek için tıkla... Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #9 eater dedi: Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım Genişletmek için tıkla... iwconfig çıktısını atın. Artı -1 Eksi
eater dedi: Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım Genişletmek için tıkla... iwconfig çıktısını atın.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #10 eater dedi: Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene bir, eğer zor gelirse iwconfig çıktısını ver yardımcı oluruz. Artı -1 Eksi
eater dedi: Kuaraken ağ bulunamadı mı ne bir şey demişti kuramanıştım Wi-Fi'yi PC'yi açınca kurarım dedim ama kuramadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene bir, eğer zor gelirse iwconfig çıktısını ver yardımcı oluruz.