eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #21 eater dedi: En baştakini yazdım Kilit dosyası var... Açıklamadı erişim engellendi dedi. Genişletmek için tıkla... Her komutun başına sudo yaz. Artı -1 Eksi
eater dedi: En baştakini yazdım Kilit dosyası var... Açıklamadı erişim engellendi dedi. Genişletmek için tıkla... Her komutun başına sudo yaz.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #22 Tamam sudo su yazdum oldu. Artı -1 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #23 eater dedi: Tamam sudo su yazdum oldu. Genişletmek için tıkla... Ethernetten internete bağlısın değil mi? Artı -1 Eksi
eater dedi: Tamam sudo su yazdum oldu. Genişletmek için tıkla... Ethernetten internete bağlısın değil mi?
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #24 Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Ali998 dedi: Ethernet'ten internete bağlısın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı -1 Eksi
Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Ali998 dedi: Ethernet'ten internete bağlısın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #25 Kali depolarında geçici sorun yaşanıyor olabilir. Linux kullanıcıları derneğinin ftp depolarında aynı sorun oluyor bazen. eater dedi: Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Evet. Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
Kali depolarında geçici sorun yaşanıyor olabilir. Linux kullanıcıları derneğinin ftp depolarında aynı sorun oluyor bazen. eater dedi: Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Evet. Genişletmek için tıkla...
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #26 eater dedi: Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Evet. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yaptıysan Windows'a geçip Wi-Fi kartının modelini söyle. Artı -1 Eksi
eater dedi: Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Release alınamadı Http.kali.org çözimlenirken geçici bir sorun oluştu. Evet. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yaptıysan Windows'a geçip Wi-Fi kartının modelini söyle.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #27 sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Bsd Kaymak dedi: Kali depolarında geçici sorun yaşanıyor olabilir. Linux kullanıcıları derneğinin ftp depolarında aynı sorun oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şuan. Artı -1 Eksi
sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Bsd Kaymak dedi: Kali depolarında geçici sorun yaşanıyor olabilir. Linux kullanıcıları derneğinin ftp depolarında aynı sorun oluyor bazen. Genişletmek için tıkla... Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şuan.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #28 342746 dedi: Dual Boot yaptıysan Windows'a geçip Wi-Fi kartının modelini söyle. Genişletmek için tıkla... Windows'a geçemiyorum. Artı -1 Eksi
342746 dedi: Dual Boot yaptıysan Windows'a geçip Wi-Fi kartının modelini söyle. Genişletmek için tıkla... Windows'a geçemiyorum.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #29 eater dedi: Windows'a geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçemiyorsun? Sanırım yanlış bir şeyler yaptın. Artı -1 Eksi
eater dedi: Windows'a geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçemiyorsun? Sanırım yanlış bir şeyler yaptın.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #30 Ali998 dedi: sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şu an. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şu an. Genişletmek için tıkla... Lo: İnterface doesn't Support scanning. ETH0: İnterface doesn't Support scanning. USB0: İnterface doesn't Support scanning. 342746 dedi: Nasıl geçemiyorsun? Sanırım yanlış bir şeyler yaptın. Genişletmek için tıkla... Flaşa yazdırılmıyor Geçmekte istemiyorum zaten. Artı -1 Eksi
Ali998 dedi: sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şu an. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: sudo ifconfig usb0 up && sudo iwlist scan | grep "<SSID adın>" Çıktı nedir? Mirrorlist sıkıntısı oluyor genelde. Değiştirince halledilir de çok gerek yok gibi şu an. Genişletmek için tıkla... Lo: İnterface doesn't Support scanning. ETH0: İnterface doesn't Support scanning. USB0: İnterface doesn't Support scanning. 342746 dedi: Nasıl geçemiyorsun? Sanırım yanlış bir şeyler yaptın. Genişletmek için tıkla... Flaşa yazdırılmıyor Geçmekte istemiyorum zaten.