eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Wi-Fi adaptörünü nasıl kuracağım? EBA'dan dersim var, annemin telefonundan gidiyorum ama anneme lazım.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #31 eater dedi: Lo: İnterface doesn't Support scanning. ETH0: İnterface doesn't Support scanning. USB0: İnterface doesn't Support scanning. Flaşa yazdırılmıyor Geçmekte istemiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh Artı -1 Eksi
eater dedi: Lo: İnterface doesn't Support scanning. ETH0: İnterface doesn't Support scanning. USB0: İnterface doesn't Support scanning. Flaşa yazdırılmıyor Geçmekte istemiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #32 Ali998 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dahili Wireless adaptörü sandım. Çok uğraşmaya gerek yok, Xfce'nin de GNOME'a benzer ayarları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Virtual bu. 342746 dedi: Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update. git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. 342746 dedi: Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update. git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey dicem nuxu kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyyşer salladım nasıl sıfrkicam orayı. eater dedi: Virtual bu. Deneyeyim. Bir de bir şey diyeceğim Linux'u kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyler salladım nasıl sıfırlayacağım orayı. Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
Ali998 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dahili Wireless adaptörü sandım. Çok uğraşmaya gerek yok, Xfce'nin de GNOME'a benzer ayarları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Virtual bu. 342746 dedi: Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update. git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. 342746 dedi: Son çare gibi artık. Karşına çıkan ekranda 1 sayısına bakarak driveri yükle. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update. git clone https://github.com/mehedishakeel/BroadcomInstaller2017 cd BroadcomInstaller2017 sudo chmod +x Broadcom.sh sudo bash Broadcom.sh Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey dicem nuxu kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyyşer salladım nasıl sıfrkicam orayı. eater dedi: Virtual bu. Deneyeyim. Bir de bir şey diyeceğim Linux'u kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyler salladım nasıl sıfırlayacağım orayı. Genişletmek için tıkla...
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #33 eater dedi: Virtual bu. Deneyeyim. Bir de bir şey dicem nuxu kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyyşer salladım nasıl sıfrkicam orayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı -1 Eksi
eater dedi: Virtual bu. Deneyeyim. Bir de bir şey dicem nuxu kurarken ağ yeri geldi. Ben oraya bir şeyyşer salladım nasıl sıfrkicam orayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #34 342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Kurarken ağ ayarları falan dedi bende alle gir dedim. Oraya bir şeyyler salladım. Nasıl sıfırlayacağım. Artı -1 Eksi
342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Kurarken ağ ayarları falan dedi bende alle gir dedim. Oraya bir şeyyler salladım. Nasıl sıfırlayacağım.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #35 eater dedi: Kurarken ağ ayarları falan dedi bende alle gir dedim. Oraya bir şeyyler salladım. Nasıl sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama kodları yeniden girip dikkatli bir şekilde kurun. Artı -1 Eksi
eater dedi: Kurarken ağ ayarları falan dedi bende alle gir dedim. Oraya bir şeyyler salladım. Nasıl sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama kodları yeniden girip dikkatli bir şekilde kurun.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #36 342746 dedi: Anlamadım ama kodları yeniden girip dikkatli bir şekilde kurun. Genişletmek için tıkla... Baştan kursam linxuu baştan anlatabilir misiniz? Artı -1 Eksi
342746 dedi: Anlamadım ama kodları yeniden girip dikkatli bir şekilde kurun. Genişletmek için tıkla... Baştan kursam linxuu baştan anlatabilir misiniz?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #37 eater dedi: Baştan kursam linxuu baştan anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulum için yeni bir konu açın. Artı -1 Eksi
eater dedi: Baştan kursam linxuu baştan anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kurulum için yeni bir konu açın.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #38 Ağ ayarlarını sıfırladım her şey baştan atacağım. Artı -1 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #39 eater dedi: Virtual bu. Genişletmek için tıkla... Fark etmez ki, sen XFCE ayarlarını ona göre ayarlarsın(O sürümde GNOME kullanılmış, VM olduğu için değil o GNOME kullanmış). eater dedi: Ağ ayarlarını sıfırladım her şey baştan atacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olacak, W10 değil bu. Bu arada genel olarak Hacking ile uğraşmıyorsan Kali anlamsız. usb0 neden bilmiyorum tarama yapamıyor. Normalde driver olsun olmasın çalışması lazım. Artı -1 Eksi
eater dedi: Virtual bu. Genişletmek için tıkla... Fark etmez ki, sen XFCE ayarlarını ona göre ayarlarsın(O sürümde GNOME kullanılmış, VM olduğu için değil o GNOME kullanmış). eater dedi: Ağ ayarlarını sıfırladım her şey baştan atacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olacak, W10 değil bu. Bu arada genel olarak Hacking ile uğraşmıyorsan Kali anlamsız. usb0 neden bilmiyorum tarama yapamıyor. Normalde driver olsun olmasın çalışması lazım.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #40 Peppermint önerimdir, Kali yerine Pepper kullan bence. Artı 1 Eksi