N niemand Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 30 Makaleler 1 2 Mart 2023 #11 Win9x dedi: Ventoy kullan. Format atmaya yarayan bir USB. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocamda hata veriyor. Attığım hatalardan siyah ekramlı hata hala geliyor.
Win9x dedi: Ventoy kullan. Format atmaya yarayan bir USB. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocamda hata veriyor. Attığım hatalardan siyah ekramlı hata hala geliyor.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 2 Mart 2023 #12 niemand dedi: Yaptım hocamda hata veriyor. Attığım hatalardan siyah ekramlı hata hala geliyor. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus.
niemand dedi: Yaptım hocamda hata veriyor. Attığım hatalardan siyah ekramlı hata hala geliyor. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus.
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 2 Mart 2023 #13 Ben rufusla yapmıştım sanırım kali zaten test amaçlı ise normalde usb ye kuruluyor ve usb ye yazdırılması çok kolay
Ben rufusla yapmıştım sanırım kali zaten test amaçlı ise normalde usb ye kuruluyor ve usb ye yazdırılması çok kolay
N niemand Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 30 Makaleler 1 2 Mart 2023 #14 Win9x dedi: balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus. Genişletmek için tıkla... Acaba Windows'u bir daha mı indirsem.
Win9x dedi: balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus. Genişletmek için tıkla... Acaba Windows'u bir daha mı indirsem.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 2 Mart 2023 #15 niemand dedi: Acaba Windows'u bir daha mı indirsem. Genişletmek için tıkla... Bence önce dediğimi dene. Olmazsa o.
niemand dedi: Acaba Windows'u bir daha mı indirsem. Genişletmek için tıkla... Bence önce dediğimi dene. Olmazsa o.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #16 Win9x dedi: balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus. Genişletmek için tıkla... O Windows flashlamıyor. niemand dedi: Acaba Windows'u bir daha mı indirsem. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları terminalden USB'ye atın.
Win9x dedi: balenaEtcher'ı dene. Olmazsa Rufus. Genişletmek için tıkla... O Windows flashlamıyor. niemand dedi: Acaba Windows'u bir daha mı indirsem. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları terminalden USB'ye atın.
N niemand Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 30 Makaleler 1 2 Mart 2023 #17 Win9x dedi: Bence önce dediğimi dene. Olmazsa o. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim. K.Makise dedi: O Windows flashlamıyor. Hocam dosyaları terminalden USB'ye atın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Peki Windows 11 Secure Boot falan istiyor mu bir de Ventoy ayarlarını güvenli önyükleme desteğini falan açayım mı ya da MBR GPT ayarlarını ben MBR yaptım değiştirmeme gerek var mı?
Win9x dedi: Bence önce dediğimi dene. Olmazsa o. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyeceğim. K.Makise dedi: O Windows flashlamıyor. Hocam dosyaları terminalden USB'ye atın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Peki Windows 11 Secure Boot falan istiyor mu bir de Ventoy ayarlarını güvenli önyükleme desteğini falan açayım mı ya da MBR GPT ayarlarını ben MBR yaptım değiştirmeme gerek var mı?