Çözüldü Kali Linux'ta masaüstüne eklenilen uygulama gelmiyor

• Konuyu başlatan Exoh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.182
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exoh

Hectopat
Daha fazla  
Kali Linux 2024.4 kullanıyorum. Bir şeyi masaüstüne eklemek istediğim de masaüstünde görünmüyor, tekrar deneyince zaten ekli diye hata alıyorum ama ne dosya yöneticisi ne de masaüstü içinde. Root hesabın da böyle bir sorun yok direk geliyor masaüstüne. Şurdaki şeyi denedim: Linux'ta Sudo grubuna Kullanıcı Ekleme - Linux Teknik Bilgi Arşivleri ama işe yaramadı.

Bu sabah bilgisayarı açtığım da bununla beraber yaşadığım dert olan bir sürü sorunlar falan hepsi kendi kendine düzeldi. Nasıl oldu bende bilmiyorum.

Kali Linux 2024.4 kullanıyorum. Bir şeyi masaüstüne eklemek istediğim de masaüstünde görünmüyor, tekrar deneyince zaten ekli diye hata alıyorum ama ne dosya yöneticisi ne de masaüstü içinde. Root hesabın da böyle bir sorun yok direk geliyor masaüstüne. Şurdaki şeyi denedim: Linux'ta Sudo grubuna Kullanıcı Ekleme - Linux Teknik Bilgi Arşivleri ama işe yaramadı.

Bu sabah bilgisayarı açtığım da bununla beraber yaşadığım dert olan bir sürü sorunlar falan hepsi kendi kendine düzeldi. Nasıl oldu bende bilmiyorum.

Bir şekil de mesaj yazacağım derken konuyu düzenliyorum nasıl beceriyorsam. Konudaki linkten yararlanarak kendimi sudoerse eklemiştim dün işe yaramamıştı belki yeniden başlatmak yerine oturumu falan kapatıp açmış olabilirim aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-21_04_52_12.png
    Screenshot_2024-10-21_04_52_12.png
    243,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı