B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 9 Eylül 2023 #1 Discord'daki arkadaşım Kali Linux'a geçeceğini ve beni hackleyeceğini söyledi herhangi bir linke veya dosyaya tıklamazsam yine de hacklenir miyim?
Discord'daki arkadaşım Kali Linux'a geçeceğini ve beni hackleyeceğini söyledi herhangi bir linke veya dosyaya tıklamazsam yine de hacklenir miyim?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 9 Eylül 2023 #2 Korkmuş taklidi yapın, eğlenince doğal yaşam alanına geri dönecektir.
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 9 Eylül 2023 #3 Brazen dedi: Discord'daki arkadaşım Kali Linux'a geçeceğini ve beni hackleyeceğini söyledi herhangi bir linke veya dosyaya tıklamazsam yine de hacklenir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam üst düzey tahmin yeteneklerimi kullanarak arkadaşınızın 13-15 yaş aralığında olduğunu anladım.
Brazen dedi: Discord'daki arkadaşım Kali Linux'a geçeceğini ve beni hackleyeceğini söyledi herhangi bir linke veya dosyaya tıklamazsam yine de hacklenir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam üst düzey tahmin yeteneklerimi kullanarak arkadaşınızın 13-15 yaş aralığında olduğunu anladım.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Eylül 2023 #4 Troll konu değil ise ben bile korktum Kali Linux geçince o kadar ağır hack işlemleri yapılıyor ki. (!)
Troll konu değil ise ben bile korktum Kali Linux geçince o kadar ağır hack işlemleri yapılıyor ki. (!)
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 9 Eylül 2023 #5 yucekrallucifer dedi: Hocam üst düzey tahmin yeteneklerimi kullanarak arkadaşınızın 13-15 yaş aralığında olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... 17 hocam. Boyle bir ihtimal var mi?
yucekrallucifer dedi: Hocam üst düzey tahmin yeteneklerimi kullanarak arkadaşınızın 13-15 yaş aralığında olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... 17 hocam. Boyle bir ihtimal var mi?
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 9 Eylül 2023 #6 Evet var ancak merak etmeyin bir şey olmaz. Kali Linux'ı sadece isim olarak biliyordur o rahat olun yani. En basit sudo komutunu sorsanız bilmez.
Evet var ancak merak etmeyin bir şey olmaz. Kali Linux'ı sadece isim olarak biliyordur o rahat olun yani. En basit sudo komutunu sorsanız bilmez.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 9 Eylül 2023 #7 Bir şey olmayacak.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 9 Eylül 2023 #8 ardaflix dedi: Troll konu değil ise ben bile korktum Kali Linux geçince o kadar ağır hack işlemleri yapılıyor ki. (!) Genişletmek için tıkla... Troll konu değil bu bilgisayar konularından hiç anlamam o yüzden sordum. imsena dedi: Evet var ancak merak etmeyin bir şey olmaz. Kali Linux'ı sadece isim olarak biliyordur o rahat olun yani. En basit sudo komutunu sorsanız bilmez. Genişletmek için tıkla... Biliyor işte.
ardaflix dedi: Troll konu değil ise ben bile korktum Kali Linux geçince o kadar ağır hack işlemleri yapılıyor ki. (!) Genişletmek için tıkla... Troll konu değil bu bilgisayar konularından hiç anlamam o yüzden sordum. imsena dedi: Evet var ancak merak etmeyin bir şey olmaz. Kali Linux'ı sadece isim olarak biliyordur o rahat olun yani. En basit sudo komutunu sorsanız bilmez. Genişletmek için tıkla... Biliyor işte.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 9 Eylül 2023 #9 Brazen dedi: 17 hocam. Boyle bir ihtimal var mi? Genişletmek için tıkla... Yalandır.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 9 Eylül 2023 #10 566156 dedi: Yalandır. Genişletmek için tıkla... Ne yalandır?