Çünkü çok kasıntı bir dağıtım. Tahminen içinde ki araçlar için indereceksiniz. O araçlar kali ye özgü değiller. Diğer farklı dağıtımlara da indirip kullanabilirsiniz. Böylece hafif, hızlı ve içerisinde gereksiz onlarca araç olmayan bir linux unuz olur.
Çünkü çok kasıntı bir dağıtım. Tahminen içinde ki araçlar için indereceksiniz. O araçlar Kali ye özgü değiller. Diğer farklı dağıtımlara da indirip kullanabilirsiniz. Böylece hafif, hızlı ve içerisinde gereksiz onlarca araç olmayan bir Linux'unuz olur.
Olaylardan anlamadığınız o kadar belli ki... Elbette istediğiniz dağıtımı kurabilirsiniz fakat üste söylenen neden gayet mantıklı. HaCKeR hayatınızda başarılar.
Çünkü çok kasıntı bir dağıtım. Tahminen içinde ki araçlar için indereceksiniz. O araçlar kali ye özgü değiller. Diğer farklı dağıtımlara da indirip kullanabilirsiniz. Böylece hafif, hızlı ve içerisinde gereksiz onlarca araç olmayan bir linux unuz olur.
Olaylardan anlamadığınız o kadar belli ki... Elbette istediğiniz dağıtımı kurabilirsiniz fakat üste söylenen neden gayet mantıklı. Hacker hayatınızda başarılar.