Kali Linux'u silince 'D' diski kayboldu

anelevator0609

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2020
Mesajlar
127
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba.2 ay önce bilgisayarıma Kali Linux kurdum. Biraz kullandıktan sonra işime yaramadığını farkettim ve silmek istedim. Kali Linux'u kalıcı olarak silmek için de AOMEI Partition Pro programını kullandım , çünkü Linux'u D diskine kurmuştum. Bu program yardımıyla D diskini tamamen sildim ve kalan alanı C diskine birleştirdim. Ama şimdi D diskini geri getiremiyorum. Disk yöneticisi yardımıyla sanal disk oluşturuyorum. Ama bilgisayarı tekrar başlattığımda işletim sistemi başlamadan önce siyah bir ekranda "Remove Discs" diye bir yazı geliyor ve bu görüntü 1 saniye sürüyor. Sonra sistem başladığında disleri kontrol ediyorum. Oluşturduğum D diski kaybolmuş. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte böyle.
 

Dosya Ekleri

  • Безымянный рисунок.png
    Безымянный рисунок.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 43
Rusça, birimi küçült butonuna tıklarsanız ayrılır.
Zaten yeni disk oluşturmayı biliyorum.Ama bilgisayarı yeniden başlatınca "Remove discs" diye bir yazı beliriyor sol üst köşede ve 1 saniye sürüyor.Sistem başlayınca da diskleri kontrol ediyorum ama oluşturduğum disk yok...
Windows disk yöneticisinin ekran alıntısını atabilir misiniz?
Bir şey bulabildiniz mi?
 
Son düzenleme:
Şu anda diskiniz tam bölüm, önünde 100MB’lık bir boşluk var ama UEFI için ayrıldı ise bile doldurulmamış. Diske sağ tıklayıp hata ayıklama yapmanız mümkün mü? Ayrıca diski ayırmak için başka bir program da kullanabilirsiniz tamir ve ayırma için. Ayrıca, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp, önce:
Kod:
sfc /scannow
Yapıp daha sonra da:
Kod:
chkdsk c: /r /f
Yapıp, bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı