Kali Linux'un eski sürümünü 2021'de kullanmak

305286

Hectopat
Merhaba, ben laptopuma Kali Linux kuracağım. Eski sürümünü kurmak istiyorum, size bir danışayım dedim. Kali'nin 2019.3 gibi sürümünü kursam hem bazıları diyor, eski sürümlerde toollar daha fazla. Ayrıca ben eski sürümündeki Kali'yi daha çok seviyorum. Tema olarak sizce eski sürümünü mü kurmalıyım yoksa son sürümünü mü? Cahilliğime verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayarınız eskiyse bahsettiğiniz 2019.3 sürümünü kurmanız daha mantıklı ve cihazınız için iyi olacaktır ama bilgisayarınız son sürümü destekliyor ise (2020.4) son sürüm kurmanızı öneririm zira ben 2020.4 kullanıyorum sanal makinede ve memnunum eski toollar konusuna gelecek isek bazılarının desteği kesilmiş olabilir hocam yani eski sürüm kursanızda toolar kısmında bazı toollar çalışmayacaktır.

Güncel sürümü kullanmak her zaman daha iyidir. Bu arada bilgisayarınız eski ise diye bir şey yok, 2019.3 sürümü gnome ortamını kullanıyor, gnome ağır bir masaüstüdür. Yeni sürüm ile artık Xfce ortamına geçiş yaptı, Xfce ortamı hafif makineler için ideal zaten. Güncel Kali Linux'ta toolların güncel sürümü bulunur, her halükarda yeni sürüm daha iyidir.

Merhaba, ben laptopuma Kali Linux kuracağım. Eski sürümünü kurmak istiyorum, size bir danışayım dedim. Kali'nin 2019.3 gibi sürümünü kursam hem bazıları diyor, eski sürümlerde toollar daha fazla. Ayrıca ben eski sürümündeki Kali'yi daha çok seviyorum. Tema olarak sizce eski sürümünü mü kurmalıyım yoksa son sürümünü mü? Cahilliğime verin.
Hocam sanal makine ile kurmayacaksınız dimi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı