Kalıcı Lens Kullanmak

Yer
İstanbul
Kullanan var mı nasıl bir şey? 5 yıldır gözlük kullanıyorum ve bazı alanlarda sıkıntı çıkarıyor artık sıkıldım. Gözüme lazer falan da değdirmek istemiyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
No touch ameliyat ol.

Bunu gerçekten nasıl öneriyorsun? Ameliyatı olduğunu bile düşünmüyorum. Ağzı olan konuşuyor maalesef. Kesinlikle ameliyat olma çevremde 4 kişi ameliyat oldu hepsinin göz numaraları bir süre sonra büyüdü. Bu dediğim insanların hepsi 30+ insanlar. Zaten doktorlara bile baktığında hepsi gözlüklü mantıklı bir şey olsa onlar olurdu ilk.

Ben sürekli lens kullanıyordum. Ama artık evde, bilgisayar kullanırken ve kitap okurken gözlük kullanıyorum. Kesinlikle hiç korkun olmasın, alıştıktan sonra lenssiz yolda yürüyemeyecek hale geleceksin (Misal ben :))

Bunu gerçekten nasıl öneriyorsun? Ameliyatı olduğunu bile düşünmüyorum. Ağzı olan konuşuyor maalesef. Kesinlikle ameliyat olma çevremde 4 kişi ameliyat oldu hepsinin göz numaraları bir süre sonra büyüdü. Bu dediğim insanların hepsi 30+ insanlar.
Kalıcı lens takmak pek iyi bir şey olduğu söylenemez. Ayrıca gözlük ben de kullanıyorum. En sağlamı şu anda No Touch gibi gözüküyor. Bu tabii senin tercihin kalıcı lens.
Zaten doktorlara bile baktığında hepsi gözlüklü mantıklı bir şey olsa onlar olurdu ilk.
Doktorların numarası senin gibi 1-2 veya daha üstü olmuyor, -0.5 gibi numaralar olduğu için gerek duymuyorlar.

Kalıcı lens takmak pek iyi bir şey olduğu söylenemez.

Doktorların numarası senin gibi 1 veya daha üstü olmuyor, 0.5 gibi numaralar olduğu için gerek duymuyorlar.

En güzeli gözlük kullanmak o kesin ama ameliyat tamamen mantıksız bir şey. Teyzem oldu aynı ameliyatı yapan doktor bile gözlük kullanıyordu. Dedim teyze bu işte bir terslik var. Yinede oldu 4 yıl geçti kendi söylüyor gözlerim bozulmaya başladı yine diye. Diğer tanıdıklarımda aynı şekilde muzdarip durumdan.

En güzeli gözlük kullanmak o kesin ama ameliyat tamamen mantıksız bir şey. Teyzem oldu aynı ameliyatı yapan doktor bile gözlük kullanıyordu. Dedim teyze bu işte bir terslik var. Yinede oldu 4 yıl geçti kendi söylüyor gözlerim bozulmaya başladı yine diye. Diğer tanıdıklarımda aynı şekilde muzdarip durumdan.
Haklısınız, en iyisi gözlük kullanmak. Vallahi bilemiyorum ki ben de olacağım lazer ama hangisi olsam diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı