Hepinize teşekkür ederim. Fedora Workstation indirip budgie kurmayı deneyeceğim. Beceremezsem ya da alışamazsam ArcoLinuxB kurmayı düşünüyorum. Saf Arch kurmaktan çekiniyorum henüz. En olmadı en son Manjaro'ya geri dönebilirim.
Hocam bende buglar vardı (çözülemiyor) ve sistem bana bir süre şişiyor gibi geldi. Fedora'yı severdim ama şu son yaşadıklarım bende hiç iyi iz bırakmadı.
Hepinize teşekkür ederim. Fedora Workstation indirip budgie kurmayı deneyeceğim. Beceremezsem ya da alışamazsam ArcoLinuxB kurmayı düşünüyorum. Saf Arch kurmaktan çekiniyorum henüz. En olmadı en son Manjaro'ya geri dönebilirim.
Budgie kurmayı denedim ve beceremedim. GNOME ortamı da bilgisayarıma fazla geliyor ve zaten pek ilgimi çeken bir masaüstü ortamı değil. Neyse ki ana bilgisayarım yerine USB disk üzerine kurmayı denemiştim. Belki Arch’ı da aynı şekilde USB bellek üzerinde deneyip o şekilde öğrenebilirim.
Aslında gözüme güzel geliyor fakat beceremedim kurmayı ne yazık ki. Solus OS veya Ubuntu Budgie kurmayı da düşünmüyorum. Belki bir gün Fedora Spins’e gelirse deneyebilirim çünkü Fedora gerçekten ilgimi çekiyor.
Hocam bende buglar vardı (çözülemiyor) ve sistem bana bir süre şişiyor gibi geldi. Fedora'yı severdim ama şu son yaşadıklarım bende hiç iyi iz bırakmadı.