Tweak uygulaması ile istersen masaüstünü kaldır, istersen geri yükle. Uygulamaları da kaldırdığın masaüstü ile silinecektir.Masaüstü ortamı değiştirirken hepsinin uygulamaları birikir mi acaba? Yoksa kendisi değişim esnasında kaldırıyor mu?
Bir KDE, XFCE değil ancak, yine de GNOME'dan daha fazla özelleştirilebilir:Budgie acaba özelleştirmeye ne kadar açık?
Hocam bende buglar vardı (çözülemiyor) ve sistem bana bir süre şişiyor gibi geldi. Fedora'yı severdim ama şu son yaşadıklarım bende hiç iyi iz bırakmadı.Benim tavsiye edebileceğim yok maalesef.
Çekinmeyin. Ben de öyleydim ama bu topluluk sağlosun bana nasıl yapacağıma dair yardımda bulundular. Şimdi nerdeye ezberdden yapıyorum.Hepinize teşekkür ederim. Fedora Workstation indirip budgie kurmayı deneyeceğim. Beceremezsem ya da alışamazsam ArcoLinuxB kurmayı düşünüyorum. Saf Arch kurmaktan çekiniyorum henüz. En olmadı en son Manjaro'ya geri dönebilirim.
Bir KDE, XFCE değil ancak, yine de GNOME'dan daha fazla özelleştirilebilir:
Eki Görüntüle 1061361
Ayrıca varsayılan olarak sağ tarafta olan ve adı Raven olan bir panel var, şöyle göstereyim:
Eki Görüntüle 1061363
Nasıl sorunlar vardı? Bende göze çarpan belirgin sorun yok.Hocam bende buglar vardı (çözülemiyor) ve sistem bana bir süre şişiyor gibi geldi. Fedora'yı severdim ama şu son yaşadıklarım bende hiç iyi iz bırakmadı.
SDDM NVIDIA driver kurulunca siyah ekrana bürünüyor .Şu an hatırladığım hocam.Nasıl sorunlar vardı? Bende göze çarpan belirgin sorun yok.
Nvidia yoktu bende, o sebeple karşılaşmamış olabilirim.SDDM NVIDIA driver kurulunca siyah ekrana bürünüyor .Şu an hatırladığım hocam.
Biraz da şans işi hocamNvidia yoktu bende, o sebeple karşılaşmamış olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.