Kalin mont önerisi

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Arkadaşlar kalın bir mont bakıyorum. Icinin cidden sıcak tutması lazım -4, 5 dereye uygun olacak şekilde.

Arkadaşlar kalın bir mont bakıyorum. Icinin cidden sıcak tutması lazım -4, 5 dereye uygun olacak şekilde.

Bütçem maksimum 5 lira.

Zara Bershka bakabilirsin eğer parlak istiyorsan lufian var ama önerim 28 Kasım 18.00ı beklemek.

Onlara baktım da ben bayağı kalın bir şey istiyorum, hatta Boyner'de altinyildiza bakmistim 5200 liraydı bir mont içinde sıcaklık göstergesi gibi bir şey vardı ama İnternet'e baktım bulamadım o modeli

Hocam böyle montlari güvenilir yerlerden almak istiyorum.

Onlara baktım da ben bayağı kalın bir şey istiyorum, hatta Boyner'de altinyildiza bakmistim 5200 liraydı bir mont içinde sıcaklık göstergesi gibi bir şey vardı ama İnternet'e baktım bulamadım o modeli

Hocam böyle montlari güvenilir yerlerden almak istiyorum.
N11 Site?? N11 nasıl güvenilir değil ki satıcı n11 üyesi 9.9 puanı var.

N11 Site? N11 nasıl güvenilir değil ki satıcı N11 üyesi 9.9 puanı var.

N11 değil de satıcıdan dolayı diyorum yani 500 1000 pahalı olsun ama mağazadan olsun kafası var bende

Satıcının 10 üzerinden 9.9 puanı var kendilerinin mağazaları da var oradaki N11 şubesi. 0850'li müşteri hattı bile almış adamlar.

Aklimda bulunur evet bu ama yukarıda belirttiğim mont gibi olan mont türünün ismi nedir?

Altinyildizin içinde sıcaklık gostergesi gibi bir şey olan türü

Aklimda bulunur evet bu ama yukarıda belirttiğim mont gibi olan mont türünün ismi nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı