Calisthenics dendi mi hemen burdayım
Öncelikle temel hareketleri yapabiliyor musun bunu bilmek gerekiyor. Şınav, Barfiks, Dips, Squat, İnverted Row. Bunları yapabiliyorsan haftada 3 gün Fullbody ile başlarsın. Her hareketi 3 set yapsan yeterli olur. Anlamadığın bir yer varsa mutlaka sor. Ayrıca calisthenics ile ilgili rehberlerim var göz atmanı öneririm. Stay Hard!
Calisthenics dendi mi hemen buradayım
Öncelikle temel hareketleri yapabiliyor musun bunu bilmek gerekiyor. Şınav, barfiks, dips, squat, inverted row. Bunları yapabiliyorsan haftada 3 gün fullbody ile başlarsın. Her hareketi 3 set yapsan yeterli olur. Anlamadığın bir yer varsa mutlaka sor. Ayrıca calisthenics ile ilgili rehberlerim var göz atmanı öneririm. Stay hard!
Calisthenics dendi mi hemen buradayım
Öncelikle temel hareketleri yapabiliyor musun bunu bilmek gerekiyor. Şınav, Barfiks, Dips, Squat, İnverted Row. Bunları yapabiliyorsan haftada 3 gün Fullbody ile başlarsın. Her hareketi 3 set yapsan yeterli olur. Anlamadığın bir yer varsa mutlaka sor. Ayrıca calisthenics ile ilgili rehberlerim var göz atmanı öneririm. Stay Hard!
Calisthenicse yeni başladım şınav dips (kanepede) ve barfiks yapıyorum daha başka neler yapabilirim çok da emin olamadığım için sordum. Yani sabit 3 ay boyunca falan bunları mı yapayım.
4 aydır spor salonuna gidiyorum.(spor salonunu bıraktım dün,artk sadece calistenichs yani) fizigim ortalama. calistenichs e yeni başlıyorum rahatca 20-25 temiz şınav çekebiliyorum ama maximum 4-5 barfiks çekebiliyorum kilom 55 civarında. nasıl hareketlerde ne sıklıkla ne yoğunlukla yapmalıyım anternmanlarımı yardımcı olursan sevinirim(hedefim bu sene bitmeden planche hareketini açmak)