Kalistenik program ve hareket önerisi

Bekolizm

Centipat
Arkadaşlar 6 aydır fitness yapıyorum. Skolyoz nedenim ile doktor ağırlık kaldırma dedi ama kalistenik düşünüyorum. Sizce nasıl olur bana kalistenik için sırt, ön kol, arka kol, göğüs, omuz hareketleri lazım ve başlangıç hareketlerini yapmama gerek var mı? Sonuç olarak fitness yapıyordum yoksa direk fitness gibi sırt biceps ertesi gün omuz göğüs arka kol gibi mi yapayım? Ve program lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 6 aydır fitness yapıyorum. Skolyoz nedenim ile doktor ağırlık kaldırma dedi ama kalistenik düşünüyorum. Sizce nasıl olur bana kalistenik için sırt, ön kol, arka kol, göğüs, omuz hareketleri lazım ve başlangıç hareketlerini yapmama gerek var mı? Sonuç olarak fitness yapıyordum yoksa direk fitness gibi sırt biceps ertesi gün omuz göğüs arka kol gibi mi yapayım? Ve program lazım.

Hocam bende program yok ama size bir tavsiyede bulunayım. Calisthenics sanıldığı gibi bir şey değil tamamen kendi vücut ağırlığınızı kullandığınız kuvvete dayalı bir spor türü olduğu için ne kadar fitnes yaptığınızın da bir önemi kalmıyor haliyle. Ayrıca şahsi görüşüm doktor skolyoz yüzünden ağırlık kaldırma dediyse güç ve kuvvete dayanan bir program uygulamak hastalığınıza daha çok zarar verebilir bence doktorunuza tekrar danışıp öyle düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı