Netflix Kalite düşük gözüküyor

Maximum paketi kullanıyorum. Şu an olduğum yerde internet çok iyi değil. Herhalde 34 Mbps filan olması lazım. Yine de 1080p izleyebilmeyim herhalde. Yürütme ayarları da en yüksekte. Korsan olarak aynı diziyi açsam sitede daha kaliteli bir şekilde kasmadan izleyebileceğime eminim. Ama Netflix de aynı kalitede izleyemiyorum. Nasıl kaliteyi yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önce aynı sorunu ben de yaşadım ve çözümünü bir türlü bulamamıştım. Netflix çözünürlüğü otomatik olarak ayarlıyor ve değiştirmeme izin vermiyordu. Sonra gidip korsan olarak 1080p rahat rahat izleyebildiğimi fark edince bir daha Netflix'e para vermedim.
Haklısınız hocam, garip tarafı aynı internetle televizyondan 4K izleyebiliyorum. Yaptıkları zama bak, verdikleri hizmete bak.

Hocam daha önce aynı sorunu ben de yaşadım ve çözümünü bir türlü bulamamıştım. Netflix çözünürlüğü otomatik olarak ayarlıyor ve değiştirmeme izin vermiyordu. Sonra gidip korsan olarak 1080p rahat rahat izleyebildiğimi fark edince bir daha Netflix'e para vermedim.

Tam olarak aynı çözümü kullanıyorum hocam :)

Windows için mağaza uygulamasını kullanın. O 1080p veriyor. Onun dışında Google Chrome için Netflix 1080p uzantısı vardı eğer o hala duruyorsa onu indirin o 1080p'ye otomatik yükseltiyor.

Bunun dışında MS Edge de 1080p veriyor. CTRL+SHIFT+ALT+D kombinasyonu ile mevcut çözünürlüğü, bitrate'i ve ses kalitesini kontrol edebilirsiniz, aynı şekilde TV için de kumandanızın info tuşuna basabilirsiniz.

MAC ve Linux'ler için bilemiyorum fakat Windows PC için şimdilik en sağlıklısı Microsoft mağaza uygulaması. Ben seneler boyunca oradan izledim, MAX Türkiye'ye gelince Netflix'e ara vereyim demiştim ki daha neler, MAX gene Windows PC'de hiçbir şekilde 1080p olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı