Kalite PSU yerine UPS alınır mı?

Alkurt

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RADEON RX 7700XT
İntel i5-12100F
Asus Prime H610M-A
Lexar 2x8gb
Yakın zamanda bilgisayar alacağım. Bütçem düşük olduğu için idareten PowerBooster kasanın PSU'sunu kullanacağım. Birkaç ay sonra UPS alsam, kaliteli bir PSU'nun yerini doldurur mu?
Zaten yaptığım işlerin gitmemesi için UPS almak istiyordum. Eğer PSU'nun yerini alırsa 2 tane sorunumu çözecek.

Yakın zamanda bilgisayar alacağım. Bütçem düşük olduğu için idareten powerbooster kasanın PSU'sunu kullanacağım. Birkaç ay sonra UPS alsam, kaliteli bir PSU'nun yerini doldurur mu?
Zaten yaptığım işlerin gitmemesi için UPS almak istiyordum. Eğer PSU'nun yerini alırsa 2 tane sorunumu çözecek.

Almışken kalite PSU al sonra UPS al bendeki Rampage PSU hem patladı hem de anakartın fan soketlerini yaktı Power Boost'unda farklı olduğunu zannetmiyorum.
Hatta buyurun.

Zaten sisteme güç veren asıl PSU. PSU adamakıllı olmazsa ya benim gibi olay yaşarsın ilerisi sistemi yakmak olur uzak dursan daha iyi olur.

Corsair al 1000 wat ben aldım çok iyi UPS dışarıdan bağlanan güç kaynağı değil mi onlayn upies oda var bilgisayara tam güç gitmeli kaliteli olsun alacağın cihazlar.

Corsair PSU'lar ucuz değil arkadaş zaten ucuza kaçamaya çalışıyor NZXT C750 veya FSP Hyper Pro H3 650W bakması daha doğru olur.

İyi günler,

UPS ve PSU'nun fonksiyonları farklıdır. UPS, elektrik kesintisi durumunda bilgisayarınızı çalıştırmaya devam eder, ancak PSU bilgisayarınıza doğru voltaj ve akımı sağlayan bileşendir. Kaliteli bir PSU'nun yerini UPS alamaz. UPS almak elektrik kesintileri için bir çözüm olsa da, PSU'nun yerini alamaz. Eğer bütçeniz kısıtlıysa, önce PSU almanızı öneririm; sonrasında ise UPS alabilirsiniz.

Zaten sisteme güç veren asıl PSU. PSU adamakıllı olmazsa ya benim gibi olay yaşarsın ilerisi sistemi yakmak olur uzak dursan daha iyi olur.

Corsair PSU'lar ucuz değil arkadaş zaten ucuza kaçamaya çalışıyor NZXT C750 veya FSP Hyper Pro H3 650W bakması daha doğru olur.
Önerin için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı